VS Dunakeszi játékosait kérdeztük az idényről.

Cifra Máté csapatkapitány:

Nehéz hova tenni az idényt. A 8. helyen végeztünk, ami kicsit csalódás ahhoz képest, hogy hova tenném a csapatot a tabellán. Jó játékosok alkotják a keretet és Albert Flórián edzőnket sem kell bemutatni senkinek. Ugyanakkor reálisnak kell lenni, újoncként 6 pontra vagyunk a második helytől, így már azért egy fokkal jobban hangzik. Sajnos, sok olyan mérkőzésünk volt, ahol azt éreztem, több volt benne, mégsem sikerült a megfelelő eredményt elérnünk. A csapatban ugyanakkor továbbra is azt gondolom, ott van a potenciál, az év végi dobogó reális célkitűzés lehet, ha a csapat körül rend lesz és esetleg sikerül erősítenünk is januárban. Dunakeszire szívesen jönnek a játékosok. Budapesthez közel van, felújított, jó minőségű pályákon, épületekben készülhetünk, talán csak a Kinizsi pálya világítására panaszkodhatok, ez nehezíti az őszi-teli edzéseket. Emellett fontos a pénzügyi biztonság is. Ha ezen a téren is sikerülne felnőni a vetélytársakhoz, jövőre reális célkent tekinthetnénk akár a bajnoki címre is.

Zsivóczky-Pandel Péter Norbert csatár:

Úgy gondolom, hogy felemás volt ez a félév, ha a tabellára nézünk. Látjuk, hogy gyűjtöttünk be nagy skalpokat, de veszítettünk el olyan meccseket, amiket nem csak a tabella alapján, hanem a mutatott játék alapján is meg kellett volna nyernünk. Feljutó csapat a Keszi, fejben kell erősödnie a csapatnak, hogy olyan helyzetekben is jól döntsön a játékos, amikor nyomás van rajta. Nem túl hosszú a csapat, ami nem is várható el ezen a szinten, mégis azt gondolom hogy aki játszott akár 90, akár 10 percet, mindenki a maximumot próbálta nyújtani. Összességében azt mondom, ha a következő félévben fejben fel tudunk nőni a feladathoz, illetve a klub haza táján is rendbe lesz minden, az élmezőnyben fog végezni a Dunakeszi. Az első hely nagyon messze van, ez az álmok kategóriája, de a 2-5 hely közül akármelyik meglehet.

Veres Viktor csatár:

Abszolút, pozitív az eredmény amit elértünk ebben a félévben. Úgy gondolom a felkészülés Ifj. Albert Flóriánnal sikeres volt. A szezon elején nem tudtuk, milyen erőt képviselnek az ellenfeleink, de arra törekedtünk, hogy mi okozzunk meglepetést és ők ismerjenek meg minket, ne pedig fordítva. Sikeresnek tekintem a félévet, voltak csalódások, de törekedtünk a legjobbat kihozni magunkból. Voltak nehézségek, de megpróbáltunk minden meccsre felkészülni tisztességesen, és bár voltak meccseink, ahol magunkat vertük meg és voltak olyanok is ahol a sírból álltunk fel. Az utóbbi az amit át kell vinnünk a következő félévre és nem kérdés, hogy nagyon fényes lesz a végeredmény. A jövőre nézve nehéz válaszolnom, de szeretném, ha tanulva a hibáinkból a 2. félév rólunk szólna minden héten. Vannak posztok a csapatban, ahol erősödnünk kell , nem kizárt hogy erősítünk télen és bizonyítjuk, hogy ott a helyünk a dobogón. 

 Wágner Attila jobbhátvéd:

Miután eldőlt, hogy magasabb osztályban folytatjuk, mindenki nagyon izgatott volt és várta az első mérkőzéseket. A nyári felkészüléshez érve már látszódott, hogy komolyak a tervek, nagy volt a mozgolódás a csapaton belül. Úgy éreztem, hogy nagyon jól sikerült felkészülnünk és minőségi játékosokat tudtunk igazolni. Az első mérkőzések jól is sikerültek, elhittük, hogy ebből nagyon jól kijöhetünk. Talán túlságosan is, nem várt döntetlenek és vereségek következtek papíron verhető csapatok ellen.

Ezután egy igazán felemás időszak következett, hazai pályán, jó mérkőzéseket játszva nyertünk, idegenben kikaptunk. Nem kifogásokat keresve, de a bajnokság közepétől sajnos nem a legideálisabb körülmények között próbáltunk hétről-hétre valami maradandót alkotni.

A Mesternek sem volt könnyű dolga, ugyanis az emberek is sorra dőltek ki, különböző problémák miatt, nem tudtak edzésre, meccsre járni. Úgy gondolom, újonc csapatként nem lehetünk elégedetlenek az elért eredménnyel, viszont aki ismer minket, az tudja, ez a csapat sokkal előrébb is végezhetett volna. Reméljük egy szebb tavasz elé nézünk, biztos lesz jövés-menés nálunk is, azonban bízok benne, hogy a csapat magja legalább együtt marad és sikerül elérni a céljainkat. Szeretnénk a bajnokság végén a dobogón végezni! Szerintem ez a kitűzés reális lehet egy kiegyensúlyozottabb tavasz után.

 

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search