VSD Bál!

Mészáros-Schäffer Zsuzsa híranyaga!

A december hónap amúgy sem mentes ünnepi pillanatoktól, de a Városi Sportegyesület Dunakeszinek sikerült még tovább fokoznia a hangulatot így karácsony előtt, ugyanis 2018. december 8-án került megrendezésre a VSD történetének első Sportbálja a VOKE-ban.

A szervezők természetesen gondoskodtak róla, hogy a rendezvény az önfeledt szórakozásról és kikapcsolódásról szóljon. A VSD Cheerleaders pompom csapat nyitótánca után következhettek a sztárfellépők. Olyan neveket sikerült megnyerni erre az estére, mint Kaszás Géza műsorvezető, valamint Dombóvári István humorista. A parádés poénoktól sokan a könnyeiket törölgették. A programban előkelő helyet kapott a VSD elnökének, Temesvári Istvánnak az évértékelő beszéde és köszönetnyilvánítása. Bemutatásra került a teljes egyesület, az irodai dolgozók és mind a 13 szakosztály is.

A hivatalos program után végre tényleg mindenki a „sarokba tette a melegítőjét” és kezdetét vette az I. VSD Sportbál. A finom ételek után a Feeling zenekar élőzenével szórakoztatta a tömeget. Jöhettek a jobbnál jobb zenei kívánságok, az igazi retro buli, többségében a 90-es évek slágerzenéivel. A hangulat annyira fenomenálisra sikeredett, sokan haza sem akartak menni és helyben szerettek volna jegyet vásárolni a II. VSD Sportbálra. Biztosak vagyunk benne, hogy megint csak egy hagyományteremtő rendezvényt sikerült összehoznunk! Csak így tovább, köszönjük mindenkinek, aki eljött és velünk tartott! Hajrá VSD!

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search