A Nemzeti Sport írt a Dunakeszin és Mogyoródon megrendezett emléktornáról

Emlékezés: a DVTK drukkerei nyerték a IV. Bánka–Rakaczki-tornát

Szombaton húsz, határon inneni és határon túli szurkolói csapat részvételével rendezte meg az amigeleken.hu DVTK szurkolói honlap és az Újpest 1885 Szurkolói Klub a IV. Bánka–Rakaczki Emléktornát. Az eseménynek idén Dunakeszi és Mogyoród adott otthont – a megható pillanatokat is hozó nap végén a DVTK szurkolói nyerték meg a tornát.

 

Az idei emléktornát több érdekesség is színesítette. A Sepsiszentgyörgyről érkezett szurkolói csapatot Diószegi László, a Sepsi OSK román első osztályú klub tulajdonosa vezette. A csapat átlagéletkora a legmagasabb volt az Emléktornán, erdélyi barátaink mégis fölényesen utasították maguk mögött csoportellenfeleiket, fiatalokat megszégyenítő erőnlétről tettek tanúbizonyságot.

A másik határon túli csapatban, az Ipolyság együttesében lépett pályára az Emléktorna történetének legidősebb játékosa, a 75. évét töltő Udvardi Tibor, aki sarkazós gólja után méltán részesült nagy tapsban.

Az Emléktorna egyenes kieséses szakasza az utánpótlás minitorna eredményhirdetése valamint a közös megemlékezést követően folytatódott, utóbbi a nap legmeghatóbb pillanatait jelentette. Ezen a két édesapa, Bánka Gyula és Rakaczki János köszöntötte a résztvevőket és meséltek gyermekeikről, a sporthoz, az élethez való hozzáállásukról, a betegséggel vívott küzdelmükről és a pótolhatatlan hiányukról.

Az egyenes kieséses szakasz hallatlan izgalmak közepette folytatódott, s végül a Semleges Térfél és a DVTK szurkolói csapata került a döntőbe, s a tornát – immár másodszor az utóbbiak nyerték.

Forrás:

http://www.nemzetisport.hu/magyar_foci/emlekezes-a-dvtk-drukkerei-nyertek-a-iv-banka-rakaczki-tornat-2681075

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search