Fémalk-Dunavarsány - VS Dunakeszi 1-1

A dunakeszi szurkolók a győzelem reményében várták a meccset a tabella utolsó helyén álló Dunavarsánnyal szemben. Egy szép környezetben lévő, de rossz minőségű pálya állt a játék rendelkezésére.

A mérkőzés egy partjelző hiányával indult, ki kb. negyedóra múlva érkezett, az M0-ás-on lévő dugó miatt. Hiánya semmilyen problémát nem okozott.

 Ezt a meccset megelőző hazai mérkőzésén Dunakeszin már az első félidőben 5-ször talált a vendégcsapat a hálójába, itt Dunavarsányban ehhez képest eseménytelen, középpályán küzdő csapatokat láthatott a szurkolótábor. Talán  két kapu felé irányuló lövése volt a Dunakeszinek. A szurkolók kíváncsian várták, mit változtatnak a csapatok a félidő után, milyen edzői instrukciókat kapnak.

Továbbra is középpályás küzdelemmel telt az idő, hiányzott a vendégeknél a szélsők indítása, a kapura támadás, támadásszervezés és kapuralövés. Általában mindkét csapat a maximum harmadik átadását elvesztette vagy ellenséghez passzolta.

A 68. percben a dunakeszi edző figyelmeztetése ellenére egy fejes góllal szerezte meg a vezetést a hazai csapat szögletrúgást követően egy fejespasszot követő fejessel. Ez felrázta a Dunakeszit és erőteljes támadásokat indított. 

A 72. percben egy jobb oldali szögletet követően Vágner Attila csodálatos ollózása juttatta  a kapuba a labdát és ezzel egyenlített a vendégek csapata. A dunakeszi sebességváltás azonban néhány széleken indított támadásban merült ki és már nem hozott változást az eredményben. 

A következő meccs Dunakeszin a Szentendre ellen lesz. A Dunakeszi a tabella 7. helyén várja a mérkőzést.

A mérkőzést követően a dunakeszi góllövőt kérdeztük a meccsről, a tudósítás itt olvasható:

http://www.dunakeszisport1.hu/index.php/hirek/86-sport/1641-vagner-attila-szenzacios-olloval-rugott-golja-hozta-dontetlenre-a-talalkozot

 

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search