Szeptember közepétől lesz plusz 1 sáv az M2 autóúton?

A NIF Zrt. közleménye szerint szeptember közepétől lesz plusz 1 sáv az M2 autóúton

Dióssi Csaba polgármester levélben és e-mailben is megkereste a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF)  munkatársait, hogy tájékoztassák az Önkormányzatot a szeptemberre ígért plusz egy forgalmi sáv megnyitásáról.

A NIF Zrt. honlapján a mai nap folyamán az alábbi közlemény jelent meg:

„Az M0 és Dunakeszi-Fót csomópont között várhatóan szeptember közepén a bal pályára terelik át a fogalmat, és az eddigi kialakításhoz képest további 1 sávon is haladhatnak majd az autósok.

Idén áprilisban kezdődött meg az M2 gyorsforgalmi úton a 17-21 km szelvények között a meglévő bal pálya átépítése, így a közel 4 km hosszú szakaszon a jobb pályára terelve haladhatott a forgalom 2×1 sávon. A szeptemberig tartó időszakban a bal pályán új leállósávot építenek ki, a meglévő Mogyoródi-patak feletti hidat is felújítják és kiszélesítik, az elválasztósáv átépül, illetve a burkolat felújítását és megerősítését is elvégzi a kivitelező a vízépítési és ideiglenes forgalomtechnikai munkákkal kiegészítve.

M0 és Dunakeszi-Fót csomópont között várhatóan szeptember közepén a bal pályára terelik át a fogalmat. Tekintettel az érintett útszakasz ősszel megnövekedő forgalmára, az M0 felé 2, Vác felé 1 forgalmi sávot alakítanak ki a szabványos előírások betartása, valamint a keresztmetszeti adottságok miatt szűkített sávszélességgel. A három sávon csökkentett, 60 km/h sebességgel haladhatnak majd az autósok. Ez az ideiglenes forgalmi rend várhatóan 2019 közepéig áll majd fenn.

A 21-es km szelvénytől Vácig több ütemben, szakaszosan terelik át a forgalmat a bal pályára 2018. év végéig. Ezeken a részeken a meglévő jobb pálya felújítása miatt, a jelenlegi kialakításnak megfelelően továbbra is 2×1 sávon lesz biztosított a forgalom.

A beruházásnak köszönhetően 2019 őszétől 2×2 sávon, 110 km/h sebességgel haladhatnak majd a közlekedők a teljes Budapest-Vác szakaszon.

A fejlesztés uniós és hazai forrás felhasználásával a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg.”

Forrás: https://nif.hu/2018/08/szeptember-kozepetol-valtozik-a-forgalmi-rend-az-m2-budapest-vac-kozotti-szakaszan/

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search