A VOLÁNBUSZ ZRT. VISSZAJELZÉSE A JÁRATOK KÉSÉRŐL, KIMARADÁSÁRÓL - Veresegyház

A VOLÁNBUSZ ZRT. VISSZAJELZÉSE A JÁRATOK KÉSÉRŐL, KIMARADÁSÁRÓL

Tisztelt Veresegyházi Lakosok!

Az elmúlt időszakban számos panasz érkezett hozzánk, a Veresegyházon közlekedő volánbusz járatokkal kapcsolatban. Ezek a panaszok legfőképpen a járatok késésére, járat kimaradásokra és az autóbuszok műszaki állapotára vonatkoztak.

A lakosság panaszait, észrevételeit összegezve megkerestük a Volánbusz Zrt.-t és kértük intézkedésüket az ügyben.

A Volánbusz Zrt.-től 2018. június 18. napján az alább csatolt tájékoztatást kaptuk.

Reméljük, hogy a Volánbusz Zrt. részéről megteszik a szükséges intézkedéseket. Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy amennyiben a szolgáltatásban nem történik pozitív változás a Kormányhivatal megfelelő hatóságához fogunk fordulni panasszal. A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre továbbra is várjuk észrevételeit.

A Volánbusz válaszlevele:

Tisztelt Jovanovic Dragutin!

Köszönjük, hogy a lakosságtól érkezett bejelentések kapcsán megkereste társaságunkat. Számunkra nagyon fontos utasaink észrevétele, bejelentése, hogy a feltárt problémák megoldása után szolgáltatási színvonalunkat javíthassuk.

Társaságunk az érintett térségében közlekedő menetrend szerinti járatok üzemeltetésével alvállalkozót bízott meg. Az alvállalkozói szerződés tartalmaz valamennyi minőségi és mennyiségi elvárást, melyet a megbízott vállalkozónak a feladat elvégzésekor teljesítenie kell. Ezeknek természetesen része a meghirdetett menetrendnek megfelelő, minőségi szolgáltatás nyújtása, melyet a VOLÁNBUSZ Zrt. minden esetben megkövetel és rendszeresen ellenőriz. A bejelentésében említett járatkimaradásokkal kapcsolatban végzett vizsgálatunk során megállapítottuk, hogy azokat alvállalkozónk több járművének egyidejű meghibásodása miatti eszközhiány okozta.

A fentiek alapján alvállalkozónk a megkötött szerződésben foglaltaknak sajnos nem tett eleget, amelyért utasaink szíves elnézését kérjük. Társaságunk hasonló helyzetben szabad kapacitásai erejéig akár saját járműveinek bevonásával is próbál minden lehetséges intézkedést megtenni a járatkimaradások, késések megszüntetése érdekében, továbbá az alvállalkozói szerződésben biztosított valamennyi eszközzel igyekszik érvényt szerezni a megfelelő szolgáltatási minőség biztosítására.

Alvállalkozónk tájékoztatása szerint az autóbuszok műszaki javíttatása folyamatosan történik annak érdekében, hogy a menetrend szerinti járatok közlekedtetését biztosítani tudják, valamint társaságunk közreműködésével igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a járatkimaradásokat, késéseket megszüntesse.

A történtekért a lakosok szíves elnézését kérjük! Társaságunk minden lehetséges intézkedést meg kíván tenni szolgáltatási színvonala javítása érdekében.

Budapest, 2018. június 18.

Üdvözlettel: VOLÁNBUSZ Zrt.

Értékesítési és Utaskapcsolati Iroda

http://www.veresegyhaz.hu/a-volanbusz-zrt-visszajelzese-a-jaratok-keserol-kimaradasarol

Közreadja a Keszi Channel

 

 

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search