Minden ami fontos

Hírek Dunakesziről egy csokorban

  1. Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tornatermének fejlesztése Lehetőség nyílt a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tornatermének felújítására, amihez a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésén tulajdonosi hozzájárulását adta. A fejlesztés TAO-s pályázatnak köszönhetően valósul meg, a felújítás alatt az iskola zavartalan működése végig biztosítva lesz. A beruházás keretén belül a tornaterem padlózatának fejlesztése valósul meg.
  2. Biztonságos internet? A tűzfal benned van Érdekes és hasznos program az internetes bűnmegelőzéssel kapcsolatban. Számítástechnikai eszközöket használó gyerekek és szüleik részére szervezett bűnmegelőzési program a biztonságos számítógép-, és internet használatért, az erről a területről érkező fenyegetések, zaklatások és az áldozattá válás elkerülése érdekében. Ha kérdésed van a számítógép-, és internethasználatról; Ha már volt problémád egy meggondolatlan poszt, vagy kép miatt; Ha már sok a Facebook, Twitter, Messenger, chat, blog, Goggle és társai; Ha már nem tudod kezelni az e-mail fiókjaidat; Ha szülőként úgy érzed tehetetlen vagy a nyomogatással szemben; Kötetlen beszélgetés szakemberekkel a biztonságos internethasználatról, a veszélyeiről és ennek következményeiről. Időpontok: 2018.10.06. 18:00; 2018.10.29. 18:00; 2018.11.10. 17:00. Helyszín: VOKE József Attila Művelődési Központ, Cím: Dunakeszi, Állomás stny. 17. Szervező: Dunakeszi Város Önkormányzata A program a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával jött létre. A pályázati felhívás címe: Bűnmegelőzési projektek megvalósítása
  3. Kerékpárúttal bővül városunk Dunakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a Pénzügyminisztérium „Kerékpárutak létesítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása Pest megye területén” címmel. A kerékpárút - sikeresen elnyert pályázat esetén - a Repülőtéri út (Szent István Általános Iskolától) - Határ út nyomvonalon valósulna meg. Sikertelen pályázat esetén az Önkormányzat vállalja, hogy a kerékpárutat a Repülőtéri úton (Fóti úti kerékpárutat a Szent István iskolával összekötő szakasz) önerőből kiépíti. A projekt összköltsége bruttó 235 294 118 Ft, melyhez a Képviselő-testület 35 294 118 Ft önerőt biztosít.
  4. Hídfővizsgálati munkák A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint 2018.10.05-én, pénteken hídfővizsgálati munkálatokat végeznek a Fóti út és Apor Vilmos tér közötti dunakeszi vasúti felüljáró hídon. 10:00-13:00 óra között az érintett szakaszon félpályás forgalomelterelés lesz. A munkavégzés miatt a hídhoz vezető utakon torlódás várható. Szíves megértésüket köszönjük!

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search