Minden ami fontos

Keszi Channel Kft. Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi tájékoztató – Keszi Channel Kft.

  1. Adatvédelemi tájékoztatás: A Keszi Channel Kft. számára elengedhetetlen, hogy a vásárlók, felhasználók, a weboldalt látogatók és applikációt (Keszi Channel applikáció és Veresinfo applikáció) használók és látogatók által megadott adatok védelme minden esetben biztos kezekben legyen. Mind a weboldal, mind pedig az applikációk személyes adatokat nem kérnek, nem igényelnek. Amennyiben mégis személyes adat kerülne be a felületeink használatán keresztül, minden személyes adatot, amely a weboldalunk használatával érkezett be hozzánk, a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló érvényes jogszabályok rendelkezései szerint kezeljük. Adatait nyolc napon túl nem tároljuk, azokat megsemmisítjük. A megsemmisítésig, a lehető legbiztonságosabban tároljuk, és harmadik félnek nem adjuk át, kivételt képez az Ön adatinak harmadik félnek való átadásának hozzájárulása. Jelen adatvédelmi tájékoztató a Keszi Channel Kft. megismert adatokra, személyes adatokra vonatkozik, ideértve a tulajdonában álló weboldalakon, internetes felületeken, reklámeszközökön, szoftvereken keresztül gyűjtött adatokat, személyes adatokat, fájlokat és egyéb információkat is.
  2. Ha Ön az applikációt használja, az eltárol egy egyedi azonosítót az applikációban, amivel azonosítani tudja az éppen futó alkalmazás példányt. Ennek az egyedi azonosítónak a neve Android Advertising ID. Ezt az azonosítót arra használjuk, hogy meg tudjuk különböztetni az egyes klienseket egymástól, ami ahhoz szükséges, hogy a már elolvasott híreket azonosítani tudjuk az egyes készülékekhez. Így mindenki az általa már elolvasott hírt látja olvasottnak. Semmilyen egyéb egyedi információt nem tárolunk és nem is használjuk fel statisztikai célon kívül semmire. Semmilyen személyes adatot nem kérünk be és ezáltal nem is tárolunk az egyedi azonosítóhoz.
  3. Ha bármilyen kérdése van az Önről tárolt adatokat illetően, vagy szeretné, ha adatait törölnénk, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, az alábbi elérhetőségeink egyikén: Az adatkezelő (szolgáltató, eladó) adatai:
    § Adatkezelő neve: Keszi Channel Kft.
    § Székhelye: 2120 Dunakeszi Fő út 70.
    § Postázási cím: 2122 Dunakeszi Pf.7.
    § E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    § Weboldal:
    http://www.dunakeszisport1.hu/                     
    http://www.keszichannel.hu/
    § Adószám: 11788481-2-13
    § Cégjegyzékszám: Cg.13-09-081472

  4. Adatvédelemmel kapcsolatos értesítés, adatok forrásai, tárolási módszerei, adatkezelés időtartama: Az adatfeldolgozás és kezelés megkezdése előtt, minden felhasználót, ügyfelet, megrendelőt tájékoztatunk az adatai kezelésével, időtartamával kapcsolatban. Értesítjük őket az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, emellett az adatkezeléssel és feldolgozással kapcsolatos folyamatokról. Az adatkezeléssel összefüggésbe hozható érintett természetes, vagy jogi személy bármikor kérheti adatainak törlését az adatkezelőtől. Az adatkezelő tulajdonában álló web- és elektronikus felületeken lévő információk megtekintéséhez nem szükséges konkrét személyes adatok megadása. Egyes szolgáltatások azonban, mint: · megrendelés esetén, · hírlevélre történő feliratkozáskor, · érdeklődés esetén · egyéb esetben szükséges megadni valamilyen személyes adatunkat. Ezek a személyes adatok a következők lehetnek: · név · lakcím · telefonszám · e-mail cím · bankszámlaszám · egyéb Ebben az esetben, az adatok megadása önkéntes, úgynevezett ráutaló magatartással történő hozzájárulással történik, azonban ezen hozzájárulás bármikor visszamondható, törölhető. Az adatkezelő (szolgáltató) és a vele szerződéses kapcsolatban álló partnerei kezelhet és felhasználhat közvetlenül az érintettől felvett adatokat, nyilvános nyilvántartásokból átvett adatokat és más adatkezelőktől átvett adatokat. Ezen személyes adatokat az érintett személy, vagy jogi személy bármikor jelezheti az adatkezelő elérhetőségein az adatkezelő részére, hogy tegye tiltó listára, ne használja fel, ne kezelje a jövőben a személyes adatait. Az adatkezelés időtartama minden esetben maximum nyolc nap vagy az érintett kérésére történő törlésig fenn áll. Archiválási céllal adatokat nem tárolunk. Megrendelések során a számla adatok tárolása történhet offline és online módon, valamint a Magyarországon érvényes és hatályos előírások, vagy adatvédelmi jogszabályok által előírt más módokon. Bizonyos adatok tárolása tárhely szolgáltatók szerverein is tárolódhatnak. Az adatkezelő minden esetben gondoskodik az adatok biztonságos tárolásáról.
  5. A weboldalak automatikus adatmentése: Az adatkezelő tulajdonában álló weboldal(ak) és elektronikus felületek technikai üzemeltetése során, személyes adatokat nem tartalmazó, de automatikusan keletkező információkat is eltárolhatunk.
    § Domain nevét (URL)
    § Hozzáférési adatait
    § A számítógép IP címét § HTTP válaszkódot
    § A lekérést kérő weboldal adatait
    § A weboldal látogatása során keletkezett bájtok mennyiségét
    § A weboldal látogatásának időtartalmát
    § A használt böngészőprogram nevét
  6. Vásárlói, felhasználói jogok, jogorvoslat: Az adatkezelés időtartalmán belül Önt az alábbiak megilletik: o a tájékoztatáshoz való jog, o az adatok helyesbítéséhez való jog, o az adatok törléséhez való jog, o az adatok zárolásához való jog, o a tiltakozás joga. Minden ügyfelünk az adatkezelés időtartama alatt, tájékoztatást kérhet az adatkezelőtől a személyes adataival kapcsolatban. Az adatkezelők 25 napon belül írásban tájékoztathatják Önt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartalmáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kaphatták meg adatait, adattovábbítás esetén.
  7. Jogorvoslati lehetőségek: Amennyiben a felületeinket használó úgy véli, hogy az adatkezelő megsértette valamely, az adatkezelésre vonatkozó törvényekben leírt rendelkezések egyikét, vagy nem teljesítette valamely kérelmét, akkor vizsgálati eljárást kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az adatkezelésre vonatkozó jogszabályok megsértése esetén, vagy ha nem teljesítette az adatkezelő valamely kérését, akkor a bírósághoz fordulhat az adatkezelővel szemben.
  8. Adatkezelési tájékoztató módosítása: Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót módosítsa. A honlap módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési tájékoztatót.

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search