Minden ami fontos

Emlékszel a MÁV állomások razziáira? Itt az eredménye!

Bejött a MÁV-nak a keménykedés a bliccelők ellen!

"A vasúttársaság fokozatosan szorítja vissza a nem fizető utasok számát. Míg 2016-ban 45 ezer, 2017-ben 36 ezer, 2018. október 31-ig már csak 27 ezer bliccelőre szabtak ki pótdíjat a jegyvizsgálók - közölte a vasúttársaság a Privátbankár.hu-val..

A MÁV szerint a bliccelés különösen a budapesti elővárosi vonalakra jellemző, ezért itt gyakoribbak a fokozott ellenőrzések a vonatokon és az állomások peronjain."

A 2 hónapos razzia eredménye:

„A MÁV-START szeptemberben a Budapest–Vác vonalon, októberben Pilis, Albertirsa és Vác állomásokon, novemberben Dunakeszi, Dunakeszi-Gyártelep és Vác állomáson végzett fokozott ellenőrzéseket.

A Budapest–Vác vonalon tartott szeptemberi ellenőrzési akciósorozat idején 442 utasnak nem volt menetjegye és a helyszínen sem mutatott hajlandóságot a jegyvásárlásra. Menetjegyet 1693 utasnak adtak ki az ellenőrzések során.

Októberben a budapesti elővárosi vonalakon, Budapest és Esztergom, Budapest és Vác, Budapest és Cegléd, illetve Budapest és Lajosmizse között 16 napos fokozott jegyellenőrzést tartottak a MÁV-START munkatársai. Ennek eredményeként az esztergomi vonalon a bevételek jelentősen, 42 százalékkal meghaladták az előző év azonos napjain beszedett bevételeket. A váci és a ceglédi vonalon 6–6 százalékkal, a lajosmizsei vonalon 13 százalékkal magasabb volt a jegyellenőrzés során a bevétel, mint 2017 hasonló időszakában.”

"A Budapest–Vác–Szob vonal Dunakeszi és Dunakeszi-Gyártelep állomásain november 5. és 16. között tartott kontroll során a MÁV-START 20 508 menetjegyet és 1790 bérletet értékesített. Ez az eladott menetjegyek számában 35 százalékos, az 2018. október hasonló időszakához viszonyítva pedig 4,5 százalékos növekedést jelentett. A bérletek esetében kiugró, 72 százalékos a javulás."

Forrás: privatbankar.hu.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search