Minden ami fontos

Észrevételezésen Dunakeszi utóellenőrzésének jelentéstervezete

Az önkormányzatok belső kontrollrendszere kialakításának és működtetésének utóellenőrzése során az Állami Számvevőszék (ÁSZ) Dunakeszi Város Önkormányzata utóellenőrzéséről szóló nem nyilvános jelentéstervezetét megküldte észrevételezés lehetőségének biztosítása céljából a polgármester részére.

A rendszeres utóellenőrzések hozzájárulnak a szükséges intézkedések tényleges végrehajtásához, ezáltal a közpénzügyek rendezettségének javulásához, igazolják, hogy lezárult a következmények nélküli ellenőrzések időszaka. Az ellenőrzés célja annak értékelése volt, hogy a számvevőszéki jelentésben foglalt intézkedést igénylő megállapításokkal és javaslatokkal összhangban készített intézkedési tervben meghatározott feladatokat az ellenőrzött szervezet végrehajtotta-e.

Dunakeszi város a Közép-Magyarországi régióban, Pest megyében található. Állandó lakosainak száma a Központi Statisztikai Hivatal Magyarország közigazgatási helynévkönyve alapján 2017. január 1-jén 43 005 fő volt. A Polgármester a 2010. évi önkormányzati választások óta tölti be tisztségét és vezeti a 15 tagú Képviselő-testületet, amely egy állandó bizottságot hozott létre. A jegyző 2011. október 1. óta látja el feladatait.

 

Az ÁSZ minőségbiztosítási értekezletén elfogadott nem nyilvános jelentéstervezetére a város polgármestere a kézhezvételét követő 15 napos határidőn belül írásban észrevételt tehet.

 

Az Állami Számvevőszékről szóló 2011. évi LXVI. törvény 29. § (3) bekezdése alapján az ÁSZ a beérkezett észrevételekre harminc napon belül a polgármesternek írásban válaszol.

Forrás:

https://www.aszhirportal.hu/hu/hirek/eszrevetelezesen-dunakeszi-utoellenorzesenek-jelentestervezete

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search