Minden ami fontos

Sikeres csődegyezség a dunakeszi központú Mart Kft.-nél.

A sikeres csődegyezség után megerősítette fizetőképességét az egyik legnagyobb hazai építőanyag és szaniter kereskedelmi cég, a Mart kft.

Ahogy arról lapunk korábban már beszámolt, év közepén sikeres csődegyezséget kötött hitelezőivel a Mart kft. A cég vagyona 2018 elején, a jelentős jogkörrel rendelkező menedzsment által – ahogy a hatósági eljárás is igazolta, a tulajdonos tudta nélkül -, elkövetett törvénytelenség miatt indított nyomozás során került idén NAV zárlat alá, ellehetetlenítve az üzemeltetést. Ennek hatására választotta a csődeljárást a Mart, amelynek végeredményeként megszületett a hitelezők által is elfogadott csődegyezség.

A társaság osztrák tulajdonosa, Wolfgang Hatzl akkor kifejtette: a megállapodással a Mart, a konszolidáció útjára lépve, hosszútávon is stabilizálni tudja pozícióit. Folytatja az épületgépészeti anyagok kereskedelmét a Dunakeszi Központban, illetve a budapesti, a székesfehérvári, a gyöngyösi és a győri Mestercentrumokban.

A társaság azóta újabb üzleteket nyitott újra és tovább növelte a forgalmát. Ennek eredményeként, miként honlapján megjelent, december elsején, a teljes konszolidáció felé haladva, a csődegyezség újabb részletét fizette ki a hitelezőknek.

Forrás:

azuzlet.hu

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search