Minden ami fontos

Ronin kardja? Rambo kése? Vácon megcsinálja neked Seres Lajos

Linda Hamiltonnnak (Sarah Connor) teljesen egyedi kést ajándékozott.

"Linda simán vállalt közös fotót, nagyon jó fej volt mindenki. Valaki be is szólt egyébként, kérdezte, hogy adhatok egy nőnek ilyen fegyvert, mire mondtam, hogy de hát ő a Sarah Connor, nem csak egy nő."

"De Lajos mégsem a szuperhősfilmek kellékeit imádja a legjobban, hanem a késeket. Rambo, Predator, Kobra, A feláldozhatók, Krokodil Dundee, de még Riddick kései is ott figyelnek a műhelyben, utóbbi állítólag tökéletesen használhatatlan, de hát a filmes kések néha nem úgy vannak kitalálva, hogy az életben is bármikor hasznát vegye az ember, csak nézzenek ki jól a polcon. Hoppá, de hát az ott nem Blade kardja? De. És akkor most jön a nagy mutatvány. Tádám! Mi az ott Deathstroke kardja mellett?

Hát ez bizony Ronin kardja a Bosszúállók: Végjátékból! „Ezt kifejezetten erre az alkalomra készítettem” – mondja Lajos, és majdnem könnyek szöknek a szemembe, mert hát ilyen fogadtatásban aztán ritkán van része az embernek. Falun nőttem fel, ott persze nagyon megy a „de jó, hogy itt vagy, itt egy deci pálinka” című zenés-táncos esztrádműsor, de ahhoz nem vagyok hozzászokva, hogy „de jó, hogy itt vagy, megcsináltam Ronin kardját az Endgame-ből”.

Teljes cikk itt olvasható:

https://player.hu/kult/vacra-kell-menni-thor-porolyenek-es-amerika-kapitany-pajzsanak-tokeletes-masaert/?utm_source=Player_szlink&utm_medium=Player&utm_campaign=Player_szlinkfenn#

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search