Minden ami fontos

Az agglomeráció legveszélyesebb útján az M0-áson minden egyes kilométerre jut egy baleset

Megdöbbentő, de az agglomeráció legveszélyesebb útján az M0-áson minden egyes kilométerre jut egy baleset. Az M0-ást az M2-es és a 4-es út követi az egy kilométerre jutó balesetek szomorú listáján, de lássuk a részleteket.

A legveszélyesebb út az M0-ás

A Budapestet szinte teljesen körülölelő M0-ás a legveszélyesebb út. Itt évi viszonylatban minden kilométerre több, mint egy baleset jut. A számok nem hazudnak, és sajnálatos módon javulni sem látszanak az elmúlt évek statisztikái alapján.

Itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon is sajnos gyakran írunk az M0-áson történt balesetekről. Nemrég történt a május eleji tömegkaramból, de az is előfordul, hogy tübb karamból egyszerre is nehezíti a forgalmat. Ezek miatt nem meglepő, hogy szinte napi szinten alakul ki több kilométeres dugó az M0-áson.

Fontos, hogy mindig körültekintően vezessünk, hiszen legtöbbször nem egyszerűen a gyorshajtás a balesetek okozója. A Vezess.hu portálon olvasható adatok szerint a tavalyi évben a balesetek mindössze 0,7%-a tudható be a sebességhatárok megszegésének. A balesetek több, mint negyedét, pontosan a 27,8%-át az okozta, hogy a sofőrök nem az útviszonyoknak, a forgalomnak és az időjárásnak megfelelő sebességgel közlekedtek. Ezt követi 25,5%-al az irányváltoztatás, haladás és bekanyarodás szabályainak megszegése, illetve az elsőbbség meg nem adása. Ezekből a statisztikai adatokból láthatjuk, hogy a legtöbb baleset odafigyeléssel és a szabályok betartásával elkerülhető lett volna.

A 2018-as évben összesen 1858 baleset történt Pest megyében – vagyis a tágan értelmezett agglomerációban – ebből 84 halálos kimenetelű, 503 pedig súlyos sérüléssel járt. Ez a szám azt jelenti, hogy naponta öt baleset történik Budapest környékén.

Teljes cikk itt olvasható:

http://budapestkornyeke.hu/ezek-az-agglomeracio-legveszelyesebb-utjai-az-egesz-agglomeracio-erintett/

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search