Minden ami fontos

A dunakeszi családot megölte és elásta egy sződligeti férfi. - Az eset 1988-ban történt.

Brutális módon végzett ki egy házaspárt 1988-ban a mindössze 28 éves Sárosi Gyula. A fiatal kubikos azért gyilkolt, mert nem akarta, hogy a vállalkozó Becző Károllyal közös, hullagyalázó vállalkozásukra fény derüljön.

A Becző házaspár eltűnését 1988. február 2-án jelentették, a szomszédoknak ugyanis gyanús lett, hogy a pár már egy ideje nem mutatkozik. A zsaruk a család dunakeszi házába lépve azonnal látták, hogy valami nagyon nem stimmel: az ajtó nyitva volt, a televízió kísértetiesen sistergett a háttérben, az asztalon pedig még ott volt a napokkal korábban, sietősen félbehagyott vacsora nyoma.

A nyomozás részleteiről akkor a Dunántúli napló írt: kiderült, hogy a rejtélyes módon eltűnt Becző Károly sem éppen tisztességes ösvényen kereste a kenyerét: a vállalkozótársai ugyanis elárulták, hogy 1987 őszén Károly azzal állt eléjük, nagy mennyiségben tud nagyértékű platinát szerezni, és azt kérte, segítsenek külföldön elsózni a feketén szerzett árut. Decemberben az első szállítmány meg is érkezett, amelyet Becző Ausztriába csempészett, és eldugott egy ismerősénél, aki azt sem tudta, mit őrizget barátja kérésére. Károly ekkor ugyan még hazatért, és január 18-án nagy hangon azzal dicsekedett: hamarosan érkezik a következő szállítmány. Ám ezután csönd lett a férfi körül, és soha többé nem látták élve.

A rendőrség akkor döbbent csak meg igazán, amikor a nyomozás során eljutottak a sződligeti Sárosi Gyulához. A 28 éves kubikos képtelen volt tovább magában tartani az elmúlt hónapok során felhalmozott borzalmas tetteit, és mindent bevallott. Elárulta, hogy a gazdasági munkaközösségben ismerkedett meg Beczővel, akinek elhintette, temetkezési vállalkozó ismerősétől platinához tud jutni, méghozzá úgy, hogy a férfi a hozzá bevitt holttesteket meggyalázva kioperálja az azokba épített protéziseket és implantátumokat. Innen nem volt megállás, a hullagyalázó vállalkozástól egyenes út vezetett a tragikus kettős gyilkosságig.

Teljes cikk itt olvasható:

http://www.borsonline.hu/aktualis/elhagyatott-banyaban-foldelte-el-a-fenyegetozo-vallalkozot-gyula/167099

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search