Minden ami fontos

A magyar motorosrendőrök Európa legjobbjai

Hírünk Európában:

"Nem dolgoztatják halálra az újságírókat a motorosrendőrök… Ha elindulnak egy európai ügyességi versenyen, a korábbi cikkben csak a dátumot és a nevet kell cserélni, a szöveg változatlan: 2018/2019-ben, Kulmbach-ban/Lodz-ban nagy fölénnyel nyert a magyar színekben induló …………………, gratulálunk. Egyszerűen nincs ellenfele a hazai egyenruhásoknak.

Tavaly jóbarátunk és korábbi oktatónk, Kótner Zoli diadalmaskodott ugyanitt, így idén már nem ő, hanem Sánta Szabolcs r. főtörzsőrmester és Major Zoltán r. főtörzszászlós képviselte Magyarországot. A németországi Kulmbach városában 19. alkalommal szervezték meg az „Arrive-Alive” megnevezésű közlekedésbiztonsági rendezvényt, ami ezúttal április 26. és 29. között zajlott.

Fő programként április 27-én tíz ország 81 motorkerékpáros rendőre egy 140 km-es motoros túrán vett részt. A túra végállomásán, a kulmbach-i strand parkolójában került sor az ügyességi versenyre, amelyre 30 fő regisztrált.

A feladatok ismertetését és a pálya bemutatását követően minden versenyző tehetett egy próbakört, majd az éles végrehajtás következett – áll a Baleset-megelőzés.eu beszámolójában.

A rendőrmotorosok ügyességi versenyén Major Zoltán r. főtörzszászlós ötödik lett a harmincfős mezőnyben, míg Sánta Szabolcs r. főtörzsőrmesternek nem volt ellenfele, így – a korábbi évekhez hasonlóan – ismét Magyarországra került a győztesnek járó trófea. Gratulálunk!"

Forrás: hegylakok.hu

 

Következő TV-műsorok

4 júl.
Váci Egyházmegyei Hiradó
07.04.2020 8:00 pm
5 júl.
Váci Egyházmegyei Hradó
07.05.2020 10:00 am

Sportesemények

Események nem találhatóak
Állás

Csomagoló munkakörbe versenyképes jövedelemmel keresnek munkatársakat Fótra!

Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search