Minden ami fontos

Búcsú Grega Istvántól!

Ezúton búcsúzúnk Grega István Kollégánktól, aki 2018. január 16-a óta dolgozott utcai szociális munkásként a Dunakeszin működő Utcai Gondozó Szolgálatunknál.
Istvánt egy rendkívül szeretetreméltó, kedves emberként ismertem meg. A Vöröskereszt tevékenységét már akkor is segítette, mikor még nem volt munkavállalónk. Jó kapcsolatban volt a szociális munkatársainkkal, sokszor támogatta őket munkájukban. Munkavállalóként precíz, pontos munkavégzésén túl kiemelkedő érzékenységgel ...talált utat a rászorulókhoz és az elesettekhez. Munkaköri feladatain túl szívesen nyújtott segítséget a megye működésében, ötleteivel hozzájárult a problémák gyors és hatékony megoldásához. Munkatársaival nagyon jó viszonyban volt. Mindig észrevette, ha valakinek rosszabb napja volt, mosolygós tekintetével, vidámságával, pozitív kisugárzásával jobb kedvre derítette a környezetét. Azt hiszem ez az, ami leginkább jellemezte Őt, életvidám, mosolygós, energikus Fiatalember.
Grega István tragikus halálával Szervezetünk és a szociális szakma is egyaránt egy értékes munkatársat veszített el. Hirtelen bekövetkezett halála mélységes fájdalmat okoz mind kollégáinknak, mind az Utcai Gondozó Szolgálat ügyfeleinek. István idén töltötte volna az 50. életévét.
Életére és munkásságára kegyelettel emlékezünk.

Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete

 

Következő TV-műsorok

6 aug.
VVTV Jó Reggelt Magazin
08.06.2021 7:00 am - 12:30 pm
7 aug.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
08.07.2021 12:00 pm - 12:30 pm
7 aug.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search