Minden ami fontos

Dunakeszin játszik a Liverpool június 14.-16. között!

A tavalyi év sikerén felbuzdulva, idén is egy nemzetközi utánpótlás labdarúgó tornának ad otthont a Városi Sportegyesület Dunakeszi. Június 14-16 között zajlik majd a Gallini World Cup 2019 elnevezésű rendezvény, méghozzá egyszerre három helyszínenen. A nyitó mérkőzés megrendezésére a Fóti úti Sportcentrumban kerül sor, az MTK-val száll szembe az U15-ös korosztályunk, de lesznek szép számmal mérkőzések a hétvége további részében a Magyarság Pályán és Újpesten is.

A Gallini World Cup 2019-en olyan sztárcsapatok utánpótlás bázisát fogadjuk, mint a Liverpool FC, az Udinese, vagy akár a Slovan Bratislava. „Az U11-13-15-ös csapatok között természetesen a VSD utánpótlás csapatai is szerepet kapnak majd, nagyon drukkolunk nekik a sikeres szerepléshez. A torna legnagyobb nyertesei már eleve a VSD-s srácok, hiszen a jövő nyáron, ugyanezen torna következő állomásán, Olaszországban látják majd vendégül őket” – avat be minket a részletekbe Temesvári István, a VSD elnöke.

Június 14-én 19:30-tól kerül megrendezésre az esemény hivatalos megnyitója, melyre a város vezetéséből is érkeznek a sportbarátok. „Közel 1500 vendégre számítunk, a 12 külföldi csapatot és hozzátartozóikat is beleértve. Nagyon büszkék vagyunk, hogy otthont adhatunk egy ilyen nívós rendezvénynek, kiváló visszacsatolás ez nekünk. Városunkat és sportlétesítményeinket külföldről érkező scoutok is megtekintették, mielőtt Dunakeszire esett a választás, azt gondolom ez igazán szép elismerés mind a városnak, mind a Városi Sportegyesület Dunakeszinek” – büszkélkedik az elnök úr.

Várjuk nagy szeretettel focitornánkra a sportág szerelmeseit és szurkoljunk együtt a VSD-nek, hiszen Velünk Sportol Dunakeszi!

Hajrá Dunakeszi, hajrá VSD!

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search