Minden ami fontos

Bedrogozva, a zebrán gázolt halálra egy asszonyt. Ügyészségi közlemény.

A Budakörnyéki Járási Ügyészség halált okozó, bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt emelt vádat azzal a fiatal férfival szemben, aki bódult állapotban vezetett és a zebrán gázolt halálra egy idős asszonyt Dunakeszin.

A bűnügy vádlottja, egy fiatal férfi 2018 áprilisában este a személygépkocsijával úgy közlekedett Dunakeszin, hogy előtte „Giná”-t fogyasztott. A Fő úton, Vác felé haladt.

Egy zebra előtt a jelzőlámpa pirosra váltott, ezért a vádlott előtt haladó két autó megállt. Annak ellenére, hogy a lámpa piros jelzése a vádlott számára is észlelhető volt, a férfi a gépkocsi sebességét növelve haladt a gyalogosátkelőhely felé. Az előtte álló két autót megelőzte, ráhajtott a zebrára, és ott elütött egy éppen áthaladó asszonyt. A sértett az ütközés során a levegőbe emelkedett és az elütés helyétől mintegy 24 méter távolságra, az útpadkára zuhant.

A vádlott áthajtott a földön fekvő sértett testén. A férfi még ekkor sem állt meg, gázt adott és elhajtott. Fótra ment, ahol bódultsága miatt áttért a haladási iránya szerinti bal oldali forgalmi sávba. Ott két parkoló autónak ütközött. Az ütközések olyan erejűek voltak, hogy mindkét jármű nekicsapódott egy ház kerítésének, ami kidőlt. A férfi ekkor szállt ki az autójából. A rendőrök itt állították elő, majd vették őrizetbe.

A zebrán elütött asszony a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette.

A Budakörnyéki Járási Ügyészség halált okozó, bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntettével, segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével, és kábítószer birtoklásának vétségével vádolja a férfit. Az ügyészség börtönbüntetésre és közúti járművezetéstől eltiltásra tett indítványt a vádlottal szemben, aki letartóztatásban várja a tárgyalást.

by

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search