Minden ami fontos

2019. június 17-én elkezdődött a rendelés a kívül belül megújult Liget utcai háziorvosi rendelőben, itt kapott helyet az orvosi ügyelet és a mentőszolgálat is.

Dunakeszi Önkormányzat sajtóközleménye:

2019. június 17-én elkezdődött a rendelés a kívül belül megújult Liget utcai háziorvosi rendelőben, itt kapott helyet az orvosi ügyelet és a mentőszolgálat is.

A váltott műszakos, két praxis helyett két külön háziorvosi rendelő és egyben ügyeleti orvosi ügyelet kezdte meg működését. Az Országos Mentőszolgálattal együttműködve, a mai igényeknek megfelelő modern mentőállomás került kialakításra és fűtött rámpával rendelkező két autós mentőgarázzsal bővült az épület. Az intézményt körülvevő járda is megújult, valamint további parkolóhelyekkel bővült a terület.

Az új épület átadóján Dióssi Csaba polgármester köszöntötte a megjelenteket és a háziorvosi rendelők felújításán kívül beszélt a város további egészségügyi fejlesztéseiről is. Kihangsúlyozta, hogy lakossági igényeknek megfelelően, a páciensek könnyebb és gyorsabb sorra kerülése érdekében minden rendelőben egy online időpontfoglaló, beteghívó-irányító rendszert alakít ki az Önkormányzat.  

Ezután Csoma Attila, a körzet önkormányzati képviselője köszönetet mondott az Önkormányzatnak és a Kormánynak, hogy az épület – az összes többi háziorvosi rendelővel együtt - teljesen megújulhatott és a város egyik legmodernebb rendelőjévé vált. 

Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár, valamint a város országgyűlési képviselője kihangsúlyozta, hogy

"a kormány azokat a városokat és településeket tudja támogatni, amelyek kidolgozott egészségügyi koncepcióval rendelkeznek. Dunakeszi egyike ezen városoknak, azonban ez nem jöhetne és nem jöhetett volna létre egy elkötelezett és tettre kész polgármester nélkül."

Következő TV-műsorok

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search