Minden ami fontos

Dunakeszi hírcsokor! 2019.07.10.

Évente 1000 fát ültetünk Dunakeszin, ingyenesen igényelhető fa az Önkormányzattól.

Környezettudatos város lévén fő célunk, hogy az elkövetkező években a lakossággal közösen, folyamatosan facsemetékkel bővítsük Dunakeszit.

Korábban már találkozhattak „Zöld Dunakeszi” kiadványunkkal a postaládájukban (online ITT érhető el), amelynek lapjain keresztül összegyűjtöttük az adott évszakra vonatkozó teendőket és hasznos tanácsokat, valamint tájékoztatást adtunk arról, hogy az Önkormányzat mi mindent tesz azért, hogy gyermekeink és unokáink jövőjét megalapozva egy környezettudatos és fenntartható város maradjunk hosszú távon is.

Lakossági kérésre több éve ingyenesen lehet választható fát igényelni az Önkormányzattól az ingatlan előtti közterületre, amelyet a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. munkatársai szintén ingyen el is ültetnek. A lakóktól csupán a növények gondozását kérjük.

A faültetési akciót minden évben tavasszal és ősszel szervezzük, ugyanis ilyenkor alkalmas az időszak a növény elültetésére, befogadására, a facsemete-igénylés azonban folyamatos.

A faigénylés formanyomtatvány alább, a kapcsolódó fájl opciónál érhető el, amelyet személyes, postai vagy elektronikus úton kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatára (2120 Dunakeszi Fő út 25.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

https://www.dunakeszi.hu/thumb/file.php?fn=Dokumentumok/hirek/fstsirntikrelem2019.pdf

Az őszi faültetési akcióra az igényléseket 2019.július 31-ig várjuk!

 

Az Önkormányzat felújítja a Fóti út – Repülőtéri út találkozásánál lévő körforgalmat.

A Fóti út- Repülőtéri út találkozásánál lévő körforgalom felújításra szorul, amelynek munkálatai július 15-én, hétfőn kezdődnek.

A munkák ideje alatt a Határ út körforgalom felőli része lezárásra kerül, az autósok így a Blaha Lujza utcán tudnak kerülni. A beruházás lámpás irányítás mellett zajlik majd és várhatóan augusztus végéig fog tartani.

A munkálatok idejére az ott lakók és arra közlekedők szíves türelmét és megértését kérjük.

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search