Minden ami fontos

A Jehova Tanúi három napos kongresszust tartott Budapesten.

Nemzetközi kongresszus-sorozat budapesti rendezvénye

„A szeretet soha nem múlik el” témában háromnapos kongresszust rendeztek Jehova Tanúi Budapesten 2019. július 26-28. között. A vasárnapi programot a fővárosból valamint Pest és Nógrád megyéből 1800-an kísérték figyelemmel. Az elmúlt hetekben Budapesten, Veszprémben, Debrecenben, Kiskunfélegyházán már 25 000-en vettek részt a program-sorozaton. Világszerte 200 országban, több mint 400 nyelven rendeznek hasonló kongresszusokat.

A háromnapos rendezvény 52 programrészből állt. Az előadások és kisfilmek rámutattak, hogyan segít a szeretet az embereknek felülkerekedni olyan nehézségeken, mint a nehéz gyermekkor, egy súlyos betegség, vagy a szegénység. Olyan bibliai alapelvek alkalmazásáról is szó volt, melyek segítenek a férjeknek, feleségeknek és a gyermekeknek abban, hogy szeretettel bánjanak egymással.

 „A mindennapi nehézségek miatt sokszor úgy érezzük kihűlt a szeretet az emberekben. Az előadások bibliai alapelvek és életből vett példák segítségével mutatták be, hogy van még igaz szeretet ebben a gyűlölettel teli világban.” – mondta Samu Attila, Jehova Tanúi szóvivője.

Augusztus első hétvégéjén rendezik meg Budapesten az ötödik kongresszust magyar nyelven. Utána a program magyar jelnyelven az egész országban élő siket és nagyothalló részére is meg lesz tartva. A kínai nyelven tervezett szeptemberi rendezvényre nyolc országból érkeznek majd Budapestre. 

Jehova Tanúi kongresszusai nyilvánosak, és nincs pénzgyűjtés. 

A nyilvános kongresszusok időpontjai, helyszínei, és a teljes programfüzet megtalálható Jehova Tanúi hivatalos honlapján a jw.org-on.

 


 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search