Minden ami fontos

Kaotikus állapotok a Budapest-Vác vasútvonalon, írja a Blikk.

"A megoldást az emeletes vonatok üzembe állítása hozza majd meg, mert azok gyorsabban fékeznek, ami csökkenti a késések mértékét, ugyanis így kevesebb időt vesz igénybe a megállás, és hamarabb folytathatják útjukat a vonatok."

:-)

Kaotikus állapotok uralkodnak az egyik MÁV-vonalon: van, ahol 40 percet késnek a vonatok egy félórás úton.

Kabaréba illő állapotok az egyik MÁV-vonalon. Negyedóránként járnak, de akár negyedórát is késnek a Budapest–Göd–Vác vasútvonalon járó szerelvények. 

A naponta rengeteg járattal megterhelt vonalon nagyon könnyű kisebb késéseket összeszedni, de a 25-30 perces úton előfordulnak 40 perces késések is – hangzott el az RTL Klub Híradójának tudósításában.

 A MÁV elismeri a hibát, és bár állításuk szerint egy szakaszt felújítottak, egy sárlavina elmosta az egészet, így ott csak egy nyomvonal járható, ami komoly gondot okoz a zsúfolt vonalon.

„Akár csak egy-két perces késés történik, akkor a dominóelv szerint tudja borítani sok vonat menetrendjét” – mondta a MÁV szóvivője. A megoldást az emeletes vonatok üzembe állítása hozza majd meg, mert azok gyorsabban fékeznek, ami csökkenti a késések mértékét, ugyanis így kevesebb időt vesz igénybe a megállás, és hamarabb folytathatják útjukat a vonatok.

Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/kaotikus-allapotok-uralkodnak-az-egyik-mav-vonalon-van-ahol-40-percet-kesnek-a/t9e8m0p#!kalooga-29041/M%C3%81V

 

Következő TV-műsorok

17 jan.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search