Minden ami fontos

Dunakeszi rendőrök fogták el a kőbányai tolvaj férfit.

A kőbányai nyomozók bíróság elé állítási javaslattal zárták az ügyét annak a 38 éves férfinek, aki egy telephelyen ellopott az egyik buszból egy rádió adó-vevő készüléket.

A rendőrségre 2019. július 26-án bejelentés érkezett arról, hogy július 8. és július 10. között egy kőbányai műhely telephelyén az egyik buszból elloptak egy több mint félmillió forint értékű rádió adó-vevő készüléket.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a kőbányai rendőrök azonosították az elkövetőt. A rendőrök a 38 éves B. Gyulát 2019. július 29-én Dunakeszin – a tartózkodási helyén – elfogták, valamint a lakásban megtalálták és lefoglalták az ellopott készüléket, amit a férfi a bűncselekményt követően eladásra meghirdetett az interneten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a fóti férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök 2019. július 30-án visszaadták a rádió adó-vevő készüléket.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság kollégái a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot bíróság elé állítási javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.

Következő TV-műsorok

17 jan.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search