Minden ami fontos

Lezárult a KYNOPOL projekt, ami a kutyavezetők és szolgálati kutyák együttműködését koordinálta

Az Európai Unió 2011-ben KYNOPOL néven hozta létre a rendvédelmi kutyavezetők hálózatát, hogy a tagállamok bűnüldöző szervei a szolgálati kutyák alkalmazásával kapcsolatos tevékenységeiket megfelelően koordinálni tudják. A hálózat hozzájárulhat a szervezett bűnözés, illetve súlyos nemzetközi bűncselekmények elleni egységesebb fellépéshez.

A Belső Biztonsági Alap és magyar Belügyminisztérium támogatásával megvalósuló Az „Együttműködés a kutyavezetők között, szolgálati kutyák kiképzése terén” elnevezésű projekt zárórendezvénye 2019. augusztus 27-én és 28-án Pilisszentkereszten zajlott. A nemzetközi konferencia célja a projekt során szerzett tapasztalatok összegzése és megosztása, valamint a Kynopol-hálózat további, önálló működéséhez kapcsolódó tervezés, illetve a stratégiai elképzelés kialakítása.  

A eseményen előadást tartott Dr. Tóthi Gábor, a Belügyminisztérium Európai Uniós és Nemzetközi Helyettes Államtitkárság képviselője, a projekt tapasztalatairól beszámolt Dr. PhD. Less Ferenc r. alezredes, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Kutyavezető-képző és Állatfelügyeleti Főosztály vezetője, a Kynopol titkárságvezetője.

A záróértekezlet Európa 13 országából érkezett résztvevői megállapították, hogy a projekt céljai teljesültek, tevékenységei jelentős mértékben hozzájárultak a szolgálati kutyás szakemberek európai szintű kapcsolatfelvételéhez, az ismeretek és a bevált gyakorlatok átadásához, cseréjéhez.

A szakemberek nagy jelentőséget tulajdonítanak a Kynopol jövőbeli tevékenységének, mivel hálózatunkat tartják a szakterület legfontosabb, nemzetközi szintű platformjának.

Következő TV-műsorok

28 nov.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
11.28.2020 12:00 pm - 12:30 pm
28 nov.
Váci Egyházmegyei Hiradó
11.28.2020 8:00 pm
29 nov.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search