Minden ami fontos

Városi hírcsokor 2019.09.01.

Családi autós nap és MOZIParty

Az utóbbi években rengeteg kisgyermekes család költözött városunkba, ezért bátran kijelenthetjük, Dunakeszi a családok városa. Az Önkormányzat minden lehetséges módot megragad arra vonatkozóan, hogy támogassa a dunakeszi családokat.  

A Kormány családvédelmi akciótervének keretén belül július elsejétől legfeljebb 2,5 millió forintos Kormány általi támogatást kaphatnak a legalább három gyereket nevelő családok új, legalább hétszemélyes személyautó vásárlásához. Városunkban egy autós családi nap keretén belül szeretnénk megismertetni a nagycsaládosokkal és minden érdeklődővel a hétszemélyes gépjárműveket és annak előnyeit.

Időpont: 2019. szeptember 7. 10:00-18:00

Helyszín: Dunakeszi Katonadomb

 

Dunakeszi Feszt – idén 9. alkalommal

Szeptember 13-15. között Dunakeszi odateszi, érkezik – immár kilencedik alkalommal – három napos rendezvényünk, a népszerű DUNAKESZI FESZT!

Nem telhet el Dunakeszi Feszt neves előadók, gyermek-és kulturális műsorok, valamint izgalmas újdonságok nélkül. Idén sincs ez másképp, az előző évekhez hasonlóan zenekarok, koncertek a nagyszínpadon, helyi formációk, csapatok a kisszínpadon, gasztro pont, VR autós szimulátor és kiállítók biztosítják majd az igazi fesztivál hangulatot városunkban.

Nagyszínpados fellépőink: DRUMS ütőegyüttes, Esti Kornél koncert, KOWALSKY MEG A VEGA, DJ THOMX, DJ DOMINIQUE, APACUKA, ABRAKAZABRA, NEOTON FAMILIA SZTÁRJAI, GÓLYALÁBAS GARABONCIÁSOK, BOBAN MARKOVIć ORKESTAR

Találkozzunk szeptember második hétvégéjén és bulizzunk egy hatalmasat!

 

Újabb busszal bővül a városi járatok száma

2010 előtt egy helyi buszjárat közlekedett a városban. Az évek alatt még további két járattal bővült a városi buszok száma, ingyenessé vált a helyi tömegközlekedés, valamint az Auchan és Tesco áruházakkal együttműködve szintén járatokat indítottunk annak érdekében, hogy azon lakosok is eljussanak az üzletközpontokba, akik nem rendelkeznek autóval.

Az idei év újabb lépés a Dunakeszi tömegközlekedés életében, ugyanis lakossági igényeknek megfelelően, augusztus 26-tól a három helyi járaton kívül egy negyediket is elindít az Önkormányzat. Az új járat a kevésbé lefedett területeken fog közlekedni, amelynek térképes útvonalát alább – a kapcsolódó fájl opciónál – találják.

Dióssi Csaba polgármester és Benkő Tamás önkormányzati képviselő egyeztetésének köszönhetően a járat Dunakeszi Alsót is érinti, így az alsói járatok száma a duplájára nő, három helyett hat járat közlekedik

 

„Bringázz a munkába!” kampány – Dunakeszi állomása

A Magyar Kerékpárosklub szeptember 9. és 22. között szervezi meg a „Bringázz a munkába!” kampányt, amely a kerékpáros közlekedés népszerűsítését tűzte ki célul. Az egészségmegőrzés, és a környezetvédelem jegyében arra ösztönzik az embereket, hogy minél többen szálljanak kerékpárra.

Ezt előzi meg egy „Bringás reggeli”, ahol a kerékpárosokat ingyenes frissítőkkel várják.

Ehhez cégek és szervezetek is kapcsolódhatnak. Dunakeszin ilyen reggeliző pontként a Zenit Kft. várja a bringásokat szeptember 5-én, 8.00 és 16.30 között.

Aki betér, azt üdítővel és péksüteménnyel kínálják. A részvételnek nincs más feltétele csak, hogy biciklivel érkezzenek a vendégek.

Cím: 2120 Dunakeszi, Pallag u. 24.

 

 

 

Következő TV-műsorok

23 jún.
Hetedhét Magazin
06.23.2021 7:00 pm
25 jún.
VVTV Jó Reggelt Magazin
06.25.2021 7:00 am - 12:30 pm
26 jún.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
06.26.2021 12:00 pm - 12:30 pm
26 jún.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search