Minden ami fontos

Távozik a MÁV műszaki vezérigazgató-helyettese. Kérdés, hogy ezzel mi oldódik meg?

Megoldódik e a 60 éves lemaradás?

Közleményben jelentette be a MÁV, hogy Völgyesi Zsolt Károly általános és műszaki vezérigazgató-helyettes munkaviszonya közös megegyezéssel megszűnik 2019. szeptember 30-án.

Völgyesi Zsolt életéről így ír az IHO:

"A szakember a győri Távközlési Műszaki Főiskolán üzemmérnökként végzett 1985-ben. A MÁV Pályafenntartási Főnökségén 1991-ig dolgozott, majd a Strabag Hungária technológusa, építésvezetője volt 1995-ig. A Főber Rt.-nél 1998-ig a főmérnöki, a Nantucket Mérnöki Kft.-nél 2000-ig a műszaki igazgatói feladatokat látta el. Az ezredforduló után ismét a Főberhez igazolt, és 2006-ig projektvezetőként, projektigazgató-helyettesként dolgozott.

Pályafutása Romániában folytatódott, 2006–2009 között a Drumsev Rt. vezérigazgatója volt, de ezzel párhuzamosan a Swietelsky Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói feladatait is ellátta, majd a Sconset Mérnöki Kft. ügyvezető igazgatói posztján dolgozott. Völgyesi 2010. június 18-i hatállyal lett a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ főigazgatója, majd két év elteltével a MÁV FKG Felépítmény-karbantartó és Gépjavító Kft.-t irányításával bízták meg, de a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium politikai főtanácsadójaként is találkozhattunk vele. Ismereteink szerint Völgyesi Zsolt Károly legutóbb a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatói tisztét töltötte be."

Az általános és műszaki vezérigazgató-helyettes irányítása alá tartozó három szakmai főigazgatóság zavartalanul folytatja munkáját

– írták.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Állás

Csomagoló munkakörbe versenyképes jövedelemmel keresnek munkatársakat Fótra!

Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search