Minden ami fontos

Díjmentesen utazhatsz a vasúton forgalmival, 2019.09.22.-én az Európai Autómentes Napon!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 2019. szeptember 22-én 0:00 – 24:00 óra között az Európai Autómentes Napon díjmentes utazási lehetőséget biztosít a MÁV-START Zrt. teljes szolgáltatási területén és a GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán bármely viszonylatban, belföldi forgalomban a forgalmi engedéllyel rendelkező utasai részére.

A kedvezmény részletei

A kedvezményt igénybe veheti a Forgalmi engedélyt bemutató gépjármű tulajdonosa vagy üzemben tartója. Nem természetes személy részére kiállított forgalmi engedéllyel az utazási kedvezmény nem vehető igénybe.

A kedvezmény kizárólag belföldi forgalomban, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Ha az utas feláras vonaton és/vagy 1. kocsiosztályon utazik, az utasnak az adott feláras vonatra érvényes felárat és/vagy a teljesárú kocsiosztály-különbözet díját meg kell fizetnie.

Ha az utas forgalmi engedélyt nem tud felmutatni vagy a forgalmi engedély nem a saját nevére szól, részére a teljes útvonalra az utast megillető kedvezményes árú menetjegyet a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 3/b pontja szerinti pótdíj felszámításával kell kiszolgáltatni.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search