Minden ami fontos

Városi hírcsokor 2019.09.17.

Valami készül… Hamarosan a postaládákban a Sikeres Dunakeszi Album

Hagyományainkhoz híven idén is összefoglaltuk a városunkban történt fontos fejlesztéseket, és elkészítettük a Sikeres Dunakeszi Albumot, hiszen nagyon fontosnak tartjuk, hogy tájékoztassuk Önöket arról, hogyan éltünk azzal a bizalommal és felhatalmazással, amit Önöktől kaptunk.

Szent Mihály napi városi búcsú

Szeptemberben népi búcsúval ünnepeljük városunk védőszentjének, Szent Mihálynak havát.

A hagyományőrzés jegyében idén szeptember 28-29-én a színpadi programok mellett népi játszótér, vidámpark, kézművesek és finomságok is helyet kapnak a két napos rendezvényen. A Hagyományok Sátrában izgalmas helyi népszokásokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, valamint lehetőség lesz megtekinteni a Dunakeszi magasröptű babos keringő galambfajtát is, amely helyi értékként bekerült Dunakeszi értéktárba is.

Kaláka Nagykoncert

2019. szeptember 27-én, pénteken az 50 éves Kaláka Nagykoncerttel várunk minden kedves érdeklődőt a VOKE József Attila Művelődési Központban.

Jegyár: 1000 Ft., amely megvásárolható a művelődési központban (2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.)

Sikeres pályázat - Fejlesztjük a Tóváros és Toldi lakóparkok csapadékvíz elvezetését

Korábban a nagy esőzések következtében komoly gondot okozott a Huszka Jenő utca elején a lezúduló víz, több esetben szükségessé vált a szivattyúzás is.

A helyzet orvoslása érdekében az Önkormányzat korábban pályázatot nyújtott be a Pénzügyminisztérium által meghirdetett „Települések felszíni csapadékvíz-elvezető létesítményeinek fejlesztése, a települési vízgazdálkodás korszerűsítésének támogatása Pest megye területén” című felhívására, amelyet sikeresen el is nyert.

Ennek köszönhetően a Tóváros, valamint Toldi lakóparkok csapadékvíz elvezetési fejlesztéseit valósítjuk meg a tervezett nyomvonalban: Tisza utcai befogadó - Mátyás Király, Kolozsvár, - Széchenyi utca, szerviz út, Kossuth Lajos utca, Eszterházy Pál utca, Huszka Jenő utca, „Oktogon” Név nélküli közterület.

A projekt 85% állami költségből és 15% önrészből valósul meg. A beruházás kezdetének tervezett időpontja: 2020. tavasza

 

Ovi-sport pálya az összes dunakeszi óvodában

Egy-egy új ovi-sport pályával bővült a Szent Erzsébet Katolikus Óvoda, valamint a Meseház Óvoda. Ennek köszönhetően már az összes dunakeszi óvodában műfüves pályán élvezhetik a sportot a legkisebbek.

Az átadókon beszédet mondott Dióssi Csaba polgármester is, aki köszönetet mondott Dr. Molnár Andreának, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány elnökasszonyának, valamint Ludvig Zsoltnak, a Magyar Röplabda Szövetség főtitkárának, hogy az ő támogatásuknak köszönhetően két újabb ovi-sport pálya építése valósulhatott meg Dunakeszin. Ezen felül a lelkes pedagógusoknak, akik nap, mint nap a gyermekekért dolgoznak. A kicsik már fel is avatták az új pályákat, így már Dunakeszi összes óvodája büszkélkedhet ovi-sport pályával.

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search