Minden ami fontos

50 éves a dunakeszi HÉFAL Kft.

 

Ha egy cég az 50. születésnapját ünnepelheti, figyelemre méltó. Ha pedig egy 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás lesz fél évszázados, felkapjuk a fejünket. A HÉFAL Kft. büszkén mondhatja magáról, hogy idén belépett az „ötvenesek” társaságába.

A Horváth és Fia Alkatrészgyártó és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - ahogy a neve is mutatja - egy tradicionális családi vállalkozás. A dunakeszi és budapesti telephellyel működő cég  1991. december 1-jén alakult egy 1969 óta működő kisipari vállalkozásból. A tulajdonos Horváth József, az ügyvezető igazgató pedig a lánya, Horváth Judit.

A HÉFAL Kft. jelenleg összesen több mint 2 000 m2-en, két telephelyen, 55 fő munkavállaló közreműködésével végzi gyártási, szerelési, szolgáltatási tevékenységét, hidraulikacső gyártás területen.

Vevői a hazai és Európai Uniós autóalkatrész nagykereskedők, autóipari multinacionális cégek, mezőgazdasági gépgyártó cégek. Az 1996-ban épített, majd 2003-ban tovább bővített dunakeszi épületben fémmegmunkálási valamint szerelési és javítási tevékenységet folytatnak, míg Budapesten csőmegmunkálási tevékenységet, ezen belül is csődarabolást, csővég megmunkálást (peremezés, szűkítés, bővítés), 3D csőhajlítást elsősorban autóipari vevők, valamint mezőgazdasági gépek számára.

Gyártási tevékenységük során fontosnak tartják az egyenletes, magas minőséget, vevőik megelégedettségét. Az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer mellett, 2013-ban az ISO 14001 környezetirányítási rendszerüket, 2014-ben pedig az ISO/TS 16949 (azóta IATF: 16949 néven futó) autóipari minőségirányítási rendszerüket is tanúsították.

A tulajdonosok tudják, hogy hátradőlni nem lehet, hisz a cég fennállása a tét. A folyamatos bővítés, az új piaci igényekre adott gyors válasz, a rugalmas termékpaletta, a gyakori eszközmodernizáció, a fejlesztések, a sikeres uniós pályázatok és bizony a bátor kockázatvállalás mind-mind alapkövei a következő évtized sikereinek.

A folyamatosan változó gazdasági környezetben a kkv-knak nincs könnyű helyzete. Egy júliusi, az MTI által közzétett felmérés szerint a magyarországi cégek túlélési rátája tovább romlott, az öt évet a cégek 72 százaléka, a tíz évet pedig csak 48 százaléka éri el. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a hazai cégek jelentős része fiatalkorú (46 százalékuk tíz évnél fiatalabb), akkor még nagyobb elismerés jár a több évtizedes történettel rendelkező vállalkozásoknak.

 

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search