Minden ami fontos

Két drogdílert és egy fogyasztót fogtak el a nyomozók Dunakeszin.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Miskolci Osztálya nyomozást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 29 éves S. Dávid és a 31 éves B. Sándorral szemben. A rendőrök a büntetőeljárás során megállapították, hogy a férfiak Budapesten és Pest megyében kábítószerrel kereskedtek, valamint azt is megtudták, hogy legközelebbi üzletüket 2019. szeptember 24-én bonyolítják.

A miskolci nyomozók a kereskedők elfogására a KR Bevetést Támogató Osztály közreműködésével akciót szerveztek Dunakeszire. A művelet során a rendőrök végignézték, ahogy a kábítószer gazdát cserél, majd elfogták a két férfit és 29 éves vásárlójukat. Valamennyiüknél csekély mennyiséget meghaladó mértékű növényi törmeléket találtak.

Az S. Dávid otthonában megtartott kutatás alkalmával a KR NNI munkatársai egy speciális növénykeltető sátorban – professzionális szellőztető és párásító berendezéssel ellátott – már learatott vadkender-ültetvényt találtak. A lakás különböző pontjairól befőttes üvegekben bruttó 981 gramm, nejlonzacskókban bruttó 495 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, amely az elsődleges vegyészszakértői vélemény szerint marihuána, valamint digitális mérleget, és marihuána-őrlőt is találtak a nyomozók. A vagyonvisszaszerzés érdekében a nyomozók lefoglaltak egy nagy értékű luxusautót is.

Dávidot és B. Sándort előállításukat követően kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A vásárlót kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ő szabadlábon védekezik.

Forrás: police.hu

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search