Minden ami fontos

Városi hírcsokor 2019.10.09.

Járható az M2-est és 2-es sz. főutat összekötő út

2019. október 1-jén átadták a forgalom számára a felújított és kibővített M2 gyorsforgalmi utatoktóber 4-től pedig járható a Dunakeszi és Göd közötti, 2-es sz. főutat és az M2 gyorsforgalmi utat összekötő út.

Az átadó ünnepségen Dióssi Csaba, Dunakeszi város polgármestere kihangsúlyozta, hogy bár embert próbáló időszakon vagyunk túl, azonban a két beruházásnak köszönhetően, már az M2-es átadásával is szemmel láthatóan csökkent a városunkon áthaladó forgalom, amelyen az összekötő út megnyitása még tovább javít.

Megújult minden háziorvosi rendelő és mindenhol időpontfoglaló rendszer működik

Dunakeszi városvezetése minden háziorvosi rendelőt felújított és a várakozási idő lerövidítése érdekében, minden házi- és gyermekorvosi rendelőben és a Szakorvosi Rendelőintézetben is időpont foglaló és beteghívó rendszert vezetett be.

Az Önkormányzat fő célja, hogy XXI. századnak megfelelő technikai fejlettséggel várja az intézményeinkbe érkező lakosokat. Az Erodium orvosi betegriányító rendszer korábban már sikeresen működött három háziorvosi rendelőben, 2019 őszére az önkormányzat az összes rendelőt felszerelte vele.

Az Önkormányzat hétvégi gyermekorvosi rendelés bevezetését tervezi

A Dunakeszi Feszten megkérdeztük a lakosság véleményét, miszerint volna-e igény hétvégi gyermekorvosi rendelésre.

A háziorvosi ügyelet eddig is működött, amely ellátta az oda érkező gyermekeket is, azonban lakossági kéréseknek megfelelően megvizsgáljuk a hétvégi gyermekorvosi rendelés kivitelezhetőségét és feltételeit. Így a hétvégi rendelés biztosítaná a sürgős esetek ellátását.

Tiszta Dunakeszin élni jó

Október első szombatján az esős idő ellenére számos lelkes önkéntes gyűlt össze a város különböző pontjain, hogy a Városi Köztisztasági Napon együtt tegyenek egy még tisztább Dunakesziért.

A kezdeményezés Nyíri Márton Környezetvédelmi Tanácsadó testületi tag nevéhez köthető, aki már közel 10 éve szervezi meg a köztisztasági napot Dunakeszin. Előzetes jelentkezés alapján lehetett csatlakozni a zöld programhoz, amelynek keretében városszerte 14 helyszínen, közel 300 ember tevékenykedett a város megtisztulásáért. Ezúton is köszönjük minden résztvevőnek, aki részt vett a köztisztasági napon.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search