Minden ami fontos

Így kell ezt csinálni! - írja Dunakesziről is a BudaPestkörnyéke.hu

"Az önkormányzati választásokkal sok minden megváltozott. Budapest környékének 7 legbefolyásosabb városa közül négyben polgármester csere történt. Mit csinált jól a pozícióját megtartó három nagy győztes Wittinghoff Tamás, Gémesi György és Dióssi Csaba?

Itt a válasz!"

"Az agglomeráció három nagy nyertese, így kell ezt csinálni!"

 A dunakeszi értékelést idézzük a BudaPestkörnyéke.hu-ból.

"Dunakeszin bejött a dinamika

Dunakeszin 10%-os fölénnyel nyert a Fidesz-KDNP jelöltje, Dióssi Csaba. 55-45%-os arányban nyert az ellenzéki összefogás jelöltjével szemben. Ezzel az agglomeráció meghatározó városai közül kormánypártiként csak ő tudott állva maradni.

Dióssi Csaba óriási lendülettel, hatalmas dinamikával nyomta végig a kampányt. Érezte, hogy egy polgármesteri mandátum soha sincs biztonságban, azért naponta dolgozni kell. Kiváló médiát épített fel Dunakeszin, olyant, amely nem vett részt országos köpködésben, közben a polgármester felmérte az idők változását és pár éve erős facebookos építkezésbe kezdett.

Dunakeszi újrázó polgármestere ügyesen használta fel a kormánypárti kötődéseit. Rengeteg fejlesztés, beruházás, építkezés történt, az ország egyik legélhetőbb városa lett, nem került korrupciós ügybe, ugyanakkor sok népszerű intézkedést hozott. Legutóbb például kitiltotta Dunakesziről az átmenő kamionforgalmat.

Közben Dunakeszi intézményrendszere, lehetőségei és maga a város is dinamikusan fejlődött, az iskolái bekerültek az agglomerációs top 3 közé, a polgármester pedig rendszeresen látványosan kiállt a helyiek érdekei mellett. A facebookon nyomuló polgármesterek között az eredményeit bemutató videójával biztosan ő viszi el a pálmát az agglomerációban. Láthatóan sokat jött-ment a városban a felvételek miatt, megdolgozott ő is a sikerért. Igen, így kell ezt csinálni!"

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search