Minden ami fontos

Hétvégi éjszakai járatokat indít a MÁV a szobi vonalon a dunakeszi lakosok kérésére

Dunakeszi lakosok kérésére indítja el a hétvégi éjszakai járatokat a MÁV.

Új esti és éjszakai járatok közlekednek a váci és ceglédi vasútvonalakon október 19-től.

"Október 19-étől három vasútvonalon több eljutási lehetőséggel bővíti kínálatát a MÁV-START. A fővárosból új járatok indulnak munkanapokon esténként, hétvégén pedig az éjszakai órákban is lehet utazni a szobi és a ceglédi vonalakon. Ezeken péntek és szombat éjszakánként akár két-háromszorosára nőhet az utasforgalom a hétköznapi éjjelekhez képest. A két vonal közvetlen térségében mintegy százezer lakos él, számukra így tervezhetőbbé, biztonságosabbá válik az éjszakai utazás.

A Budapest–Vác–Szob vonalon, péntekről szombatra és szombatról vasárnapra virradó éjszaka (szombati és vasárnapi közlekedési napokon) folyamatos lesz a vonatközlekedés, óránként járnak majd az S70-es személyvonatok a főváros és Szob között október 19-től. Így a fővárosban kikapcsolódók, szórakozók is biztonságosabban juthatnak haza az éjszakába nyúló programokról a Nyugati pályaudvarról 1:52-kor, 2:52-kor és 3:52-kor Szob felé induló S70-es járatokkal. Főként Dunakeszi lakosságának kérésére bevezetett éjszakai vonatok normál díjszabással vehetők igénybe, a vasúti bérletek is érvényesek, és kiegészítő jegy váltására sincs szükség.  (Az éjszakai személyvonatok az idei ünnepnapi közlekedési napokon október 23-án, szerdán és november 2-án még nem közlekednek.)

Hétfőtől péntekig főleg a munkából hazafelé utazókat szolgálja, hogy október 21-től esténként két órával tovább, egészen 21 óráig meghosszabbítják a délutáni csúcsidőszakban megszokott menetrendet, így 19:25-kor és 20:25-kor is indul G70-es jelzéssel gyorsított vonat a Nyugati pályaudvarról Szobra. Ezáltal az esti órákban kényelmesebben juthatnak haza az utasok."

Forrás: mávcsoport.hu

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search