Minden ami fontos

Felbomlott az ellenzéki egység Dunakeszin

"Felbomlani látszik az ellenzéki szövetség Dunakeszin. Ahogy elsőként a Post beszámolt róla, csütörtökön este három frakció alakult a képviselő-testületben. A lépés meglepetésként értékelhető, hiszen az ellenzéket két párt, a Jobbik és az MSZP dominálta. Ezt az is mutatja, hogy az ő képviselőik szereztek egyébi mandátumokat és szerepeltek kedvező helyen a szövetség listáján.

Most mindenesetre Gerner Péter, aki polgármester szeretett volna lenni arról ír a Facebook-oldalán, hogy sajnálja a szocialisták lépését. Posztja végén hozzáteszi: Mindezzel együtt biztató, hogy tisztul az ellenzéki tér Dunakeszin. Mi folytatjuk tovább a helyi ellenzéki együttműködés megszervezését, a független nyilvánosság kialakítását.

 
 

Amúgy érdekes, hogy a poszt alatt Tonzor Péter, akit a Jobbik helyi elnöke a kampányban még “baloldali világnézetűnek” írt le azt kommentelte a Bilinszky családról (ők alkotják a frakciót): Én nem vártam mást tőlük. Az szomorít el, hogy pénzt energiát beleöltünk a munkába. (Még kampánybuszunk is volt), mindezt azért, hogy két emeszpést (tulajdonképpen fideszest) bejuttattunk a testületbe.

Az október 13-ai választás után Dióssi Csaba polgármesterrel együtt a kormánypártoknak 9, az ellenzéknek 5 képviselője került a testületbe, míg Hircz Tamás függetlenként szolgálja a várost."

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Állás

Csomagoló munkakörbe versenyképes jövedelemmel keresnek munkatársakat Fótra!

Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search