Minden ami fontos

MILYEN HATÁSSAL LEHET A VÁLASZTÁS EREDMÉNYE PEST MEGYE INGATLANPIACÁRA?

Jelentős hatása lesz az önkormányzati választásoknak a főváros agglomerációjának ingatlanpiacára. – véli Balla Ákos ingatlanszakértő.  Mivel várhatóan nem lesz komolyabb együttműködés az állami és a fővárosi vezetés között, ez ki fog hatni a közlekedési infrastruktúra fejlesztésére, amely viszont az ingatlanpiacra lesz hatással.

„Komolyabb közlekedési infrastruktúra fejlesztéshez állami finanszírozás szükséges, az agglomerációs közlekedés esetében azonban nem valószínű az állami szerepvállalás. A főváros pedig önállóan nem állja majd Pest megye közlekedésének fejlesztését.” – kezdi Balla Ákos. – „Ráadásul sok agglomerációs településen sem kormánypárti politikus nyert, így kicsi az esélye annak, hogy ezek a települések közlekedés-fejlesztésre kapnának állami támogatást.”

Az ingatlanguru azt tartja valószínűnek, hogy míg Budapest városközponti fejlesztése meg tud valósulni fővárosi saját forrásból vagy hitelből, a “periféria” senki földje lesz. Ez vonatkozik a kötöttpályás közlekedésre (hév, elővárosi vasút), a buszjáratokra, de az autópálya és a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésére is.

 

„A fentiek miatt pedig aki teheti, az nem fog az agglomerációból Budapestre járni dolgozni, hanem helyben keres munkát. És ha itt lakik és itt dolgozik, akkor az agglomerációban fog vásárolni és szolgáltatásokat igénybe venni. Vagyis ez átrendezheti a munkaerőpiacot, a kiskereskedelmet és a lokális szolgáltatásokat is. Véleményem szerint az agglomeráció települései fejlődni fognak és egyre nagyobb központok alakulnak majd ki.” – mondja Balla Ákos.

Várhatóan az agglomerációban nem csökkennek majd az ingatlanárak és magas kereslet lesz a bérlakásokra. Azoknak, akik befektetési célból keresnek ingatlant, érdemes lesz most megvizsgálni az agglomerációban rejlő lehetőségeket.

 

Balla Csoport:

A magyar tulajdonban lévő Balla Csoportot a 2000-es évek elején alapította Balla Ákos. A csoport két tagcége a Balla Ingatlan és a Balla Utazás. Munkatársainak száma 150, főtevékenysége az ingatlanközvetítés. A több mint 50 irodával rendelkező Balla Ingatlan Magyarország négy legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatának egyike, használt lakások közvetítése mellett olyan neves ingatlan projektek értékesítését végzi, mint a Tópark és az Elite Park.

Forrás:  gazdasagportal.hu, balla ingatlan,

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search