Minden ami fontos

JÖN a plastic road!

Képzelje el, hogy egy út építése hónapok helyett napokig tartana. Az utak háromszor olyan hosszúak lennének. Ez a karbantartás és a forgalom zavarása a múlté. És a kábel- és csővezetékproblémák, valamint a városi vízproblémák egy éjszakán keresztül megoldódnak.

Ez a távoli jövőben forgatókönyvnek tűnik, de semmi sem lehet távolabb az igazságtól. A KWS, a VolkerWessels cég, a Wavin és a Total műanyag utak, más néven PlasticRoad fejlesztésén dolgoznak. A PlasticRoad minden alkotórészét úgy tervezték, hogy alkalmazását teljesen kör alakúvá tegye, azzal a céllal, hogy minél több újrahasznosított műanyagot használjon.

Előregyártott és moduláris:

A PlasticRoad koncepció előre gyártott, moduláris és üreges útépítésből áll (újrahasznosított) műanyagok alapján. Az előregyártott gyártás, a könnyű súly és a PlasticRoad moduláris felépítése gyorsabbá, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi az építés és karbantartás munkáját a hagyományos útépítményekhez képest.

Üreges kivitel

Az üreges teret a víz (ideiglenes) tárolására lehet felhasználni, ily módon megakadályozva az árvizet a szélsőséges csapadék során. Az üreges hely kábelek és csövek átvezetésére is felhasználható, így megakadályozva az ásatási károkat. És számos más elképzelhető alkalmazás is létezik, ideértve az érzékelők felszerelését vagy a járművek elektromos töltését.

A PlasticRoad egy teljesen kör alakú termék, amely újrahasznosított műanyagokra épül. Jelentősen kisebb szénlábnyommal rendelkezik, mint a hagyományos útépítmények, köszönhetően a hosszabb élettartamnak és az építésben részt vevő szállítási mozgások csökkentésének.

Élettartama: a PlasticRoad várható élettartama kétszer-háromszor hosszabb, mint a hagyományos útburkolatoké,

Építése 70% -al gyorsabb,

4x olyan könnyű, mint a hagyományos útépítés.

 

A PlasticRoad 100% -ban kör alakú, és amennyire csak lehetséges, újrahasznosított műanyagból készül.

Az új út várható építési ideje körülbelül 70% -kal csökken.

Együttműködés

A KWS, a Royal VolkerWessels cég, a Wavin és a Total dolgozik a műanyag út fejlesztésén. Három vállalat, mindegyik saját tapasztalattal és tapasztalattal járul hozzá ennek az innovatív koncepciónak a kidolgozásához.

A KWS piacvezető az útépítésben és az aszfaltgyártásban Hollandiában. Jól ismeri a piacot, amely egyre igényesebb a zajcsökkentés, az árvíz, az kellemetlenség, a hosszú élettartam és a fenntarthatóság szempontjából. Ezek a követelmények ihlette a PlasticRoad ötletét. A Wavin, mint a műanyag újrahasznosításának piacvezetője, tökéletes partner ahhoz, hogy bemutassa a projekt területén a tudását és tapasztalatait. A Wavin további hozzáadott értéke ebben az együttműködésben az, hogy szakosodtak műanyag termékek előállítására esővíz elvezetésére. Az Total kiterjedt ismeretekkel rendelkezik a műanyagok területén is. A társaság jelentős mértékben hozzájárul a projekthez a műanyagok tulajdonságainak javítása, a műanyagok újrahasznosítása és a rendelkezésre álló gyártási technikák terén.

A PlasticRoad partnerei 2018. szeptember 11-én indították el a világon az első PlasticRoad-ot. Ez egy 30 méteres kerékpárút Zwolle-ban (NL). Jelenleg a vállalatok a második kísérletre készülnek Giethoornban (NL). Ezt a pilótát várhatóan 2018 végére telepítik.

Forrás: ANNE KOUDSTAAL ÉS SIMON JORRITSMA A PLASTICROAD

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search