Minden ami fontos

Dr. Zlinszky János biológus, egyetemi docens a fenntarthatóság és környezetvédelem témakörben tart előadást a Szentlélek-templomban.

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a Szentlélek-templomba november 23-án 16 órától filmvetítéssel egybekötött előadásra, beszélgetésre!

Meghívott vendégünk Dr. Zlinszky János egyetemi docens, fenntarthatósággal, környezetvédelemmel foglalkozó szakember.

HOLNAP” – egy pozitív klímafilm, utazás a megoldások világába!

Fiatalok, idősek, egyedülállók és családosok – a téma mindenkit érint. Jöjjünk el, és nézzünk együtt szembe az előttünk álló kihívásokkal!

Dr. Zlinszky János biológus, egyetemi docens az Európai Parlament delegáltja az Európai Környezetvédelmi Ügynökség Igazgatótanácsában és Ügyvezető Testületében.

Fenntarthatósággal és környezetvédelemmel kapcsolatos  tárgyakat oktat hazai (NKE,PPKE, ELTE, PTE) és külföldi (Cambridge, Tours/Poitiers, Velence) egyetemeken.

Dolgozott az Egyesült Nemzetek Tagországai Nyílt Munkacsoportjának (UN OWG) szakértőjeként New Yorkban, mint a munkacsoport társelnökének tudományos főtanácsadója. (E munkacsoport dolgozta ki a 2015-2030 közti időszakra vonatkozó globális Fenntartható Fejlesztési Célrendszert, amit 2015-ben az ENSZ Közgyűlés foglalt határozatba.)

A Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa Hivatalának Stratégiai és Tudományos főosztályvezetője volt, a magyar EU Tanácsi elnökség alatt az Európai Tanács két nemzetközi környezetpolitikai munkacsoportjának (WPEI Global ill. Regional) elnöke illetve alelnöke. 2005-10 között Sólyom László köztársasági elnök környezetpolitikai főtanácsadója.

Forrás: Veresegyház,  templomihirdetesek

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search