Minden ami fontos

Megköszönöm a bizalmat!

Először is engedjék meg, hogy ismételten megköszönjem bizalmukat, amelyet 2019 október 13-án újabb 5 évre megszavaztak nekem. Biztosítom Önöket, hogy ígéreteimért garanciát vállalok és támogatásukat megszolgálom.


Október végén megtisztelő eseményre került sor. A Képviselő-testület alakuló ülésén a megválasztott körzeti képviselők és jómagam átvehettük megbízólevelünket Dr. Pál Lajostól, a Dunakeszi Helyi Választási Bizottság elnökétől.
Fontosnak tartom, hogy a közügyek iránt érdeklődő lakosok megfelelő és tiszta képet kapjanak arról, hogy kik vezetik/képviselik a várost, ahol élnek. Az választásról szóló értékelőről és az új Képviselő-testületi tagokról IDE KATTINTVA olvashatnak bővebben.

Ezt követően, az október 31-ei testületi ülésen Erdész Zoltán főállású alpolgármester mellé két alpolgármestert választottunk.
Sipos Dávidot, a 9. sz. választókerület egyéni képviselőjét, a Dunakeszi Programirodáért, valamint a nemzetközi-és társadalmi kapcsolatokért felelős főállású alpolgármestert, illetve Nyíri Márton környezetvédelmi ügyekért felelős társadalmi megbízatású alpolgármestert. Munkájukhoz sok sikert kívánok!

Egészségünk a legnagyobb kincs - újabb nagy volumenű beruházás városunkban

Elkezdődött a Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet felújítása és a pszichiátriai intézet kialakítása. A fejlesztés célja a szakrendelő és az intézményt látogató betegek komfortjának növelése. Megtörtént a rendelések kiköltöztetése és új helyen történő elhelyezése, amelyről bővebben ITT olvashatnak.

Dunakeszi ősszel is zöld

Itt van az ősz, itt a faültetések ideje. Tóth Eszter főkertész asszony koordinálásával elkezdődött a Széchenyi utcában a fásítás, amelynek köszönhetően 136 darab japán díszcseresznye és 1200 tő pompás gyöngyvessző cserje kerül telepítésre. A Kossuth Lajos utca platán, a Klapka utca vége pedig éger fasorral bővült.
Zöld Dunakeszi programunk őszi kiadása a környezettudatosság jegyében csak online (IDE KATTINTVA) elérhető, amelyben hasznos információkat találnak a „Tiszta udvar, rendes ház” pályázatról, valamint az őszi kerti teendőkről és a házhoz menő zöldhulladék-gyűjtésről is. 

Advent Dunakeszin

Az ünnepi időszakra hangolódva, a Dunakeszi Programiroda szervezésében idén is megrendezzük hagyományos adventi vásárunkat hétvégente színpadi programokkal a Főtéren.
Egy nemes ügyhöz csatlakozva, Szabó József önkormányzati képviselő, egyházügyi tanácsnok koordinálásában pedig november 29-től várjuk a karácsonyi adományokat az adventi vásár adománygyűjtő faházában, a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán vagy a DÓHSZK Bajcsy-Zsilinszky úti épületében.
Az Adventről ITT, a jótékonysági adománydoboz gyűjtőakcióról részletesen ITT olvashatnak.

 
 
Dióssi Csaba
Dunakeszi város polgármestere

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search