Minden ami fontos

Ismerjük meg a Dunakeszi Ovifocit közelebbről!

A VSD felnőtt focicsapat minden hazai mérkőzése előtt az ovifocisok kergetik a labdát a pálya szélén. Legfőbb feladatuk aznap a felnőtt focisták bekísérése a pályára, amit szemmel láthatóan nagyon élveznek, mind a gyerekek, mind pedig a felnőtt sportolók! Talán a sportcéljukat látják ilyenkor a csöppségek? Nem tudjuk, de az öröm, ami az arcukon látni, szeretett feladatról árulkodik ilyenkor! A legtöbb fénykép is ekkor készül a meccsek alkalmával. Ők az VSD Ovifoci programjának sportolói.

Egyed Tündét kérdeztük az Ovifociról:

„2016 őszén vettem át az ovi-foci koordinálását az MLSZ és a VSD megbízásából. Célunk a labdarúgás népszerűsítése, megszerettetése és a VSD utánpótlás bázisának kiépítése azóta is. 18 óvoda van a Dunakeszi ovi- körzetben (Dunakeszi-Göd-Fót). Dunakeszin idén 12 óvoda lépett be az MLSZ Intézményi Bozsik Programjába, ebből 9 óvoda kérte fel a VSD labdarúgószakosztályt, hogy VSD edzőivel közösen együtt a gyerekek heti 1x45 percben ovi-foci foglalkozásokon vehessenek részt októbertől-májusig. Minden nevelési évben 4 fesztivált is szervezünk az MLSZ támogatásával. 

A legközelebbi ovi-foci fesztivál 2019. december 14.-én kerül megrendezésre a Dunakeszi Szent István Iskola tornacsarnokában, ahol a térség ovifocis gyermekeivel 10 órától közösen játszunk különböző pályákon, ügyességi akadályokon.

Az őszi szezonban az ovi-foci program gyermekei hétről hétre részt vehettek a VSD felnőtt csapat Bekísérő Programjában. Élmény és megtiszteltetés számunkra, mely a téli szünet és az alapozó időszak után a tavasszal újra folytatódik. Az ovi-foci program egyesületi továbblépést is biztosít. A jelenlegi – több, mint 20 fős - ovi-focis VSD U5-6 csapatunk szeretettel várja a labdarúgás után érdeklő gyermekeket!”

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search