Minden ami fontos

2019.12.12. Városi hírcsokor Dunakesziről

Új óvodai csoportok indulhatnak sajátos nevelési igényű gyermekeknek Dunakeszin kiemelt helyen kezeljük nevelési intézményeinket.

Az önkormányzati óvodai férőhelyek száma 2010-2019-re 17%-os, míg az összes óvodai férőhelyek száma a kilenc év alatt összesen 28%-os férőhellyel növekedtek. Az Alagligeten épülő, 2020 őszén megnyíló új, 4 csoportos óvoda lehetőséget ad arra, hogy amellett, hogy a városunkban élő minden óvodás korú gyermek számára férőhelyet tudunk biztosítani, egyben megnyithatná kapuit az egyébként is kisebb befogadóképességű János utcai Tagóvoda épületében egy speciális óvoda, amelyet a Tankerületi Központ működtetne. Célunk, hogy minden gyermek a legmegfelelőbb nevelési intézménybe járhasson, az SNI csoportok létrehozásának oka, hogy a sajátos nevelési igényű gyermekek, egyéni igényekre szabott nevelésben részesülhessenek.

ÖKO Udvar létesül Dunakeszin

Az Önkormányzat elkötelezett a hulladékgazdálkodási kultúra folyamatos erősítésében, a szelektív visszagyűjtési arány növelésében, az újrahasznosítás lehetőségeinek kihasználásában. Célunk, hogy a lakosság széles rétegei tudjanak környezetkímélő megoldást választani a háztartásokban keletkező egyes hulladéktípusok kezelésének tekintetében. A Képviselő-testület mai ülésén hulladékudvar, ún. ÖKO Udvar létrehozásáról döntött.

 

2020-ban is folytatódik a Dunakeszi Teátrum

2017-től helybe érkeznek a legjobb színházi produkciók, a legjobb zenészek koncertjei, a legszórakoztatóbb gyerek-előadások, és minden más, ami kimozdít bennünket. A népszerű Dunakeszi Teátrum 2020-as előadásaira már kaphatók jegyek.

 

Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban

Dunakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, 2019. december 23-tól 2020. január 3-ig terjedő időszak munkanapjaira a Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünetet rendelt el, amely időszak alatt az ügyfélfogadás szünetel.

 

Következő TV-műsorok

23 jan.
Váci Egyházmegyei Hiradó
01.23.2021 8:00 pm
24 jan.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search