Minden ami fontos

Kaliforniában fél év börtön és 1000 dolláros büntetés jár az illetéktelenül megszerzett képek nyílvánosságra hozataláért.

Meztelen képek kerültek ki az internetre Stephen Curryről, a háromszoros NBA-bajnok Golden State Warriors kosárlabda-csapatának legnagyobb sztárjáról.

A Twitter közösségi oldalon pénteken reggel megjelent bejegyzést pár óra elteltével eltávolították, de szinte egész nap a legkeresettebb téma volt így is. Az egyelőre nem világos, hogy csak a kétszer is a liga legértékesebb játékosának (MVP) választott Curryről kerültek fel képek a netre, vagy a feleségéről, a tévés szakácsként, műsorvezetőként és bestseller szerzőként ismert Ayesháról is. 

Curry neve így sokat forgott a napokban a közösségi médiában, miután mindenki azt találgatta, hogy mikor tér vissza a sérüléséből a november 1. óta kéztörés miatt kényszerpihenőn lévő szupersztár. 

A kaliforniai törvények szerint a képeket illetéktelenül megszerző és azokat nyilvánosságra hozó személy akár fél év börtönre és 1000 dolláros pénzbírságra is számíthat, írja a Yahoo Sports, amelyik emlékeztet rá, hogy az elmúlt években számos híresség intim képei kerültek ki a világhálóra, a legnagyobb ilyen szivárogtatásra 2014-ben került sor, amikor száznál is több celeb iCloud-fiókját törték fel, és hozták nyilvánosságra privát képeiket.

Forrás: origo

Kép: Ayesha Curry és Stephen Curry egy oaklandi jótékonysági eseményen

FORRÁS: AFP/2019 GETTY IMAGES/KIMBERLY WHITE

 

Következő TV-műsorok

17 jan.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search