Minden ami fontos

A 18 éves Mészáros Anna nyújtott elsősegélyt a vonat által Dunakeszi-Alsón elütött férfinak, míg a többi ember közönyösen nézte.

A 18 éves Annának példamutatóan segítőkész tettét a fenti képen bal oldalon álló Dunakeszi polgármester, Dióssi Csaba személyesen köszönte meg.

Elsodort a gyorsvonat a Dunakeszi alsó vasútállomáson egy negyven év körüli férfit. Megpróbált átszaladni a Budapest felől érkező vonat előtt, de elkapta a szerelvény, földre terítette. A sokkos állapotba került férfi erősen vérzett, rángatózott, egy 18 éves lány ugrott le hozzá a peronról segíteni.

A mentésben résztvevő hölgy, Mészáros Anna édesapja, Mészáros Miklós írt levelet a történtekről. Ebben beszámolt arról, hogy az állomáson megállás nélkül áthaladó gyorsvonat hosszan dudált, mert a vonatvezető láthatta, hogy a balesetet szenvedett férfi két nővel rohant át a síneken, hogy elérjék a vonatot. Az átrobogó szerelvény elől a két nő el tudott ugrani, a férfit viszont elcsapta a vonat – írja a BudaPestkörnyéke.hu.

A férfi a sínek mellé esett, rángatózott, megpróbált feltápászkodni. A peronon 15-20 ember bámulta a történteket, a férfi majdnem leszakadt, fityegő, vérző karját, de senki nem ment segíteni, csak Anna a 18 éves fiatal lány. Ő hívta a mentőket, tartotta a sérültben a lelket.

A peronon állók elmentek a kicsit késő pesti vonattal, az új érkező utasok pedig csak bámészkodtak, közönyösen nézték a véres féri körüli történéseket. Elsőként a tűzoltók, majd a mentők, végül a rendőrök is megérkeztek. A 18 éves Annából – ahogy édesapja írja – elfogyott a szusz. Szegény a sínek mellett guggolva kihányta a reggeli joghurtját.

A mentők a féri hozzátartozóinak sem engedték meg, hogy velük menjen, így a 18 éves Anna a vasútállomásnál hagyott kisautójával bevitte a sérült rokonait a Honvéd Kórházba.

A 18 éves Annának példamutatóan segítőkész tettét a fenti képen bal oldalon álló Dunakeszi polgármester, Dióssi Csaba személyesen köszönte meg.

Forrás:

https://likenews.hu/elcsapta-a-vonat-a-ferfit-verzett-rangatozott-de-csak-egy-18-eves-lany-segitett-neki/

 

 

 

Következő TV-műsorok

5 márc.
VVTV Jó Reggelt Magazin
03.05.2021 7:00 am - 12:30 pm
6 márc.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
03.06.2021 12:00 pm - 12:30 pm
6 márc.
Váci Egyházmegyei Hiradó
03.06.2021 8:00 pm
7 márc.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search