Minden ami fontos

A Mária Rádió december 20.-tól fogható Göd és Dunakeszi körzetében a FM 97,3 MHz frekvencián!

A hallgatók adakozásának köszönhetően Gödön és környékén is megszólalt a Mária Rádió 2019. december 20-án az FM 97,3 MHz frekvencián.

A Mária Rádió a világ legnagyobb közösségi rádió hálózata.  Küldetése, hogy segítsen kiteljesedett életet élni a ma emberének a kereszténység örök értékeinek segítségével. Műsorai nem csupán a szeretetről szólnak, hanem szeretetből is, hiszen önkéntesi szolgálat és kizárólag hallgatói adományok tartják fenn. Reklámot nem sugároz, politikával nem foglalkozik. A Mária Rádió katolikus szellemiségű. Szent II. János Pál pápa, XVI. Benedek pápa és Ferenc pápa áldásával működik. 

A Mária Rádió célja a társadalom lelki-szellemi megerősítése, segítése értékes emberi példák és kezdeményezések bemutatásával. A Mária Rádió napi 24 órás adásával mintegy 4 millió embert ér el Magyarországon, ahol 2006 óta fogható. Több, mint 1300 önkéntes segíti a működését. Katolikus szellemiségű, de sem jogi, sem anyagi értelemben nem függ a katolikus egyháztól, hiszen civil, világi kezdeményezés. A Mária Rádió emellett nyitott minden ökumenikus kezdeményezésre is. Műsoraiban imádság, keresztény tanítás és életvezetést segítő műsorok jelennek meg.

A Mária Rádió kiemelt műsortémái:

- keresztény hit

- család, házasság, gyermeknevelés

- egészséges életmód

- értékközpontú életvitel, pozitív életpéldák, tapasztalatok bemutatása

- társadalmi együttműködés, közösségépítés  elősegítése

- pozitív társadalmi kezdeményezések bemutatása

- nehéz helyzetben lévők segítése

 

A Mária Rádió gödi vételkörzetének nagyobb települései:

Dunakeszi, Göd, Szentendre, Vác

 

„Nagyon örülök, hogy Gödön és környékén is megszólal a Mária Rádió, otthon érzem magam benne, mintha egy családi rádió lenne. Nagy tisztelettel tudok beszélni a Mária Rádióról, hogy sokan önkéntesen adják az idejüket, szívüket oda.”  (Marton Zsolt Váci megyéspüspök)

 

Ezúton is szeretettel köszöntöm új Hallgatóinkat. Kérem, hogy ismertessék meg rádiónkat a környezetükben, szolgáljon hitbeli növekedésükre az adásunk, és bátran jelentkezzenek önkéntes munkatársnak a Mária Rádióba!” (Lukovits Milán atya a Mária Rádió műsorigazgatója)

 

A Mária Rádió nemcsak a működési költségeit, hanem a fejlesztést is a hallgatók adományaiból fedezi. A gödi megszólalás beruházási költségeit is a hallgatók adták össze a rádió felhívása nyomán. Így működik és fejlődik világszerte ez az 1980-as évek végén Olaszországból indult rádióhálózat, amelynek ma több, mint 70 országban több, mint 500 millió hallgatója van.

 

A Mária Rádióról bővebben a Mária Rádió honapján (www.mariaradio.hu) az A MI RÁDIÓNK menüpontban olvasható.

A Mária Rádió ingyenes havi magazinja igényelhető illetve önkéntesi szolgálatra lehet jelentkezni az alábbi elérhetőségeken:

e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefonon: (06 1) 373 07 01

 

Interjú kérhető:

Dr. Szabó Tamástól a Mária Rádió elnökétől

06 30 467 6444

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search