Minden ami fontos

A Dunakeszi Tankerületi Központ válasza az Átlátszó Dunakeszit érintő cikkére

Megjelent egy cikk az Átlátszó oldalán, Menekülnek a tanerők a kompetenciakirály iskolájából Dunakeszin címmel.

Megkérdeztük az ügyben a Dunakeszi Tankerületi Központot, melynek tájékoztatását közreadjuk: 

„A Dunakeszi Széchenyi István Általános Iskolában a korábbi években az iskolára jellemző személyi változásokhoz képest nincs nagyobb, aggodalomra okot adó mértékű változás, elvándorlás. Az Átlátszón megjelent cikk koncepciózusan, a közölt adatokat kontextusból kiragadva, a saját érvelésére – konkrétan egy személyhez kötve az elvándorlás okát – kívánja felhasználni. A Széchenyi István Általános Iskolában a feladatellátáshoz megfelelő számú pedagógus álláshely áll rendelkezésre, a státuszokat teljes vagy részmunkaidős, illetve óraadó kollégákkal is be lehet tölteni, ezért a státuszt betöltő személyek természetes létszáma természetszerűleg folyamatosan változhat, ahogyan természetes folyamat az is, hogy kollégák nyugdíjazás vagy szülési szabadság, vagy más személyes okok miatt távoznak egy munkahelyről.

A Dunakeszi Széchenyi István Általános Iskolában Nagy László egy megüresedett intézményvezető-helyettesi álláshelyet pályázott meg 2018 decemberében, a pályázók közül a nevelőtestület többsége őt támogatta, ezért kaphatta meg a vezetői megbízását a pályázatban kiírt időszakra, amely a 2018/2019-es tanév végéig tartott. Ugyanezen tanévben intézményvezetői pályáztatás is zajlott az iskolában, amelyet Klajkó Katalin, az iskola jelenlegi vezetője nyert el, aki 2019 augusztusában javaslatot tehetett a lejárt intézményvezető-helyettesi megbízások betöltésére, ekkor Nagy László ismételten a nevelőtestület többségének támogatásával kaphatta meg újbóli helyettesi megbízását. A nevelőtestület külső kényszertől mentesen, titkos szavazással döntött a jelöltek támogatásáról, ezért a cikk kijelentései nem állják meg a helyüket.”

Következő TV-műsorok

5 márc.
VVTV Jó Reggelt Magazin
03.05.2021 7:00 am - 12:30 pm
6 márc.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
03.06.2021 12:00 pm - 12:30 pm
6 márc.
Váci Egyházmegyei Hiradó
03.06.2021 8:00 pm
7 márc.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search