Minden ami fontos

A váci gyermekrablási kísérletet csak a kislány találta ki, hogy édesanyja többet foglalkozzon vele- írja a BudaPestkörnyéke.hu

A rendőrség közleménye:

 „Egy, az interneten és az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon 2020. január 6-a óta terjedő hír szerint aznap késő délután egy 12 éves kislányt próbált ismeretlen férfi elcsalni egy váci általános iskola elől.

CSAK AZT AKARTA, HOGY TÖBBET FOGLALKOZZON VELE AZ ANYUKÁJA.

A gyermek édesanyjának bejelentését követően a rendőrök több órára visszamenőleg átnézték a térfigyelő kamerák felvételeit, valamint további adatokat, információkat gyűjtöttek, minden lehetséges tanút igyekeztek felkutatni és kikérdezni.

  1. január 8-ára kiderült, a bejelentésnek nincs valóságtartalma. A kislány bevallotta, hogy az általa korábban leírt férfi nem létezik, azt kitalálta, ahogyan a történetet is.

Senki nem szólította le és akarta elcsalni, a fantáziájának szüleményével csak édesanyja nagyobb odafigyelését, több törődését akarta kivívni, nem hitte, hogy kiderül hazugsága” – áll a rendőrség közleményében.

Teljes cikket itt olvashatod:

https://budapestkornyeke.hu/gyermekrablasi-ugy-a-suli-elott-itt-a-rendorseg-nyomozasi-eredmenye/?fbclid=IwAR26ZTnl3HmIkbw2Sx7wQuNMC9vXgNZrwqtSPeAoQDC0W6Ts48ZkT_biLIo

 

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search