Minden ami fontos

Most késsel támadt a rendőrökre, pedig 2019 júliusában az ügyészség már kérte a letartóztatását, de csak bűnügyi felületet rendelt el a bíróság.

2019 júliusában az ügyészség már kérte a letartóztatását, de csak bűnügyi felületet rendelt el a bíróság. Most késsel támadt a rendőrökre!

Korábban is zaklatott rendőröket a volt polgárőr, aki megkéselt két váci járőrt

Az Index úgy tudja, hogy a háziőrizetben lévő V. László egy váci járőrpárost támadott meg, mialatt a rendőrök a kórházból az erdőkertesi otthonához vitték haza.

Lászlót éppen ma egy órára vitték volna a bíróságra, ahol ma döntöttek volna arról, szükséges-e hosszabb időre befeküdnie egy pszichiátriai intézménybe, hogy megállapíthassák elmezavarának súlyosságát. Ősszel már készült szakértői vélemény arról, hogy tudata nem teljesen tiszta, de ennek súlyosságát akkor nem tudták felmérni. Az ügyészség az indítványt most visszavonta. Ez az ügy még folyamatban van, a férfi ellen 8 rendbeli becsületsértés vétsége és 1 rendbeli zaklatás vétsége miatt folyik eljárás.

2016-ban emberölés kísérlete miatt indult eljárás ellene, amit a nyomozás során könnyű testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszakká minősítettek át. Akkor az ügyben letartóztatták és elrendelték a bűnügyi felügyeletét. Ezután kezdte zaklatni a rendőröket, főként azokat, akik a bűnügyi felügyelet ellenőrzését végezték.

Dr. Kenese Attilától, a Budapest Környéki Törvényszék bűntetőszóvivőjétől úgy tudjuk, noha az ügyészség letartóztatást kért V. Lászlónál 2019 júliusában, mivel a férfi egy korábbi bűnügyi felügyelete alatt és után több alkalommal zaklatta, rendszeresen sértegette és szidalmazta a rendőröket. Végül a cselekmények kis tárgyi súlya miatt csak bűnügyi felügyeletet rendeltek el.

https://index.hu/belfold/2020/01/23/megszurtak_ket_rendort_veresegyhazan/

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search