Minden ami fontos

Ausztria 5 főben korlátozza a gyülekezést és 4 milliárd eurót különített el a járvány gazdasági következményeinek enyhítésére!

Tovább szigorítja Ausztria az új koronavírus-járvány megfékezésére hozott eddigi intézkedéseit. Hétfőtől tilos az öt főnél nagyobb összejövetelek megtartása, keddtől pedig az éttermeket is bezárják. Sebastian Kurz kancellár arra kérte az embereket, hogy lehetőleg csak a családtagjaikkal érintkezzenek, azokkal, akikkel egy háztartásban élnek. Csak akkor hagyják el otthonaikat, ha élelmiszert kell venniük, vagy halaszthatatlan feladatuk van, esetleg másokon kell segíteniük.

Tirolt közben vesztegzár alá vonták, mert az új koronavírus itt fertőzte meg a legtöbb embert. Vasárnap délutánig országosan 870 fertőzöttet diagnosztizáltak, Tirolban 264-et, Felső-Ausztriában 159-et, Bécsben 122-öt, Alsó-Ausztriában 111-et, Stájerországban 114-et, Salzburgban 39-et, Voralbergben 4-at, Karintiában és Burgenlandban 10-et. Egy badeni kórházban egy orvos és egy ápoló tesztje pozitív lett, 44 kórházi dolgozót vizsgálnak még.

Az osztrák kormány korlátozza a belépést több országból is, Svájcból, Olaszországból, az Egyesült Királyságból, Hollandiából, Oroszországból és Ukrajnából. A kancellár azt üzente a külföldön lévő osztrákoknak, hogy ha haza akarnak térni, azt nagyon gyorsan tegyék meg.

A kormány a járvány gazdasági következményeinek enyhítésére 4 milliárd eurót különített el.

Forrás: euronews

 

Következő TV-műsorok

17 ápr.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
04.17.2021 12:00 pm - 12:30 pm
17 ápr.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search