Minden ami fontos

Ignéczi István levele a dunakesziekhez és mindenkihez!

Fb profilján tette közzé Ignéczi István levelét, olvasd, gondolkodj el és cselekedj!

"Kedves Dunakesziek!

Örömmel látom, hogy a Dunakesziek is lassan alkalmazkodni tudnak a kialakult helyzethez.Szinte mindenki próbálja betartani a kért, elvárt etikai normákat és a törvény által előírt szabályokat.

Sajnos azonban még mindig van néhány "lázadó" az utcákon!

Ők, akik kézen fogva nagyszülőket, másik kezükben kisgyermekükkel minden védőfelszerelés nélkül vásárolgatnak, csoportosulnak és gúnyos mosollyal, hangos nevetéssel, esetleg édesanyánkat szidva bírálnak minket. Igen ők a lázadók, akik mindig lázadnak, minden ellen, akik soha nem hallgatnak senkire, nem tartanak be szabályokat csak mennek a maguk feje után.

MOST azonban nincs hatalom, nincs rendszer, nincs kormány, se politikai, se vallási közösség ami ellen lázadni lehet. Nem számít kinek milyen színű a bőre, vagy ki vásárol fel részvényeket, vagy kinek van több fegyvere! Nem számít ki-hogy fitogtatja az erejét vagy mennyire hordja fent az orrát, esetleg ki mennyire kedves embertársaival.

ITT MOST egy láthatatlan icike-picike ellenség egy VÍRUS van! Ez az ellenség nem válogat!

Kedves "Lázadó" !

Ülj le egy percre kérlek és csak egy dologba gondolj bele! Mi lenne ha a te szüleid, gyermekeid feküdnének élet-halál közt, hörögve a kórházban? Nem másé, nem a barátodé, szomszédodé, esetleg ellenségedé hanem a tieid! Az utolsó napjaiban nem mehetsz be hozzá! Egyedül van! Egyedül szenved! Egyedül hal meg! Nem tudsz tőle elbúcsúzni még csak el sem temetheted!

Ez most kicsit sok? Sokkol?

Felháborodtál a szavaimon, bántva érzed magad? Úgy érzed beléptem az aurádba, a kényelmi zónádba, a magán ügyedbe? Nem mondom, hogy nyugodj meg és gondold át a dolgot!

Lázadj! Lázadj a vírus ellen!

Mutasd meg neki! Szúrj ki vele úgy, hogy otthon maradsz!

Legyél TE a keményebb!

Ez most egy olyan háború amit otthonról, a fotelből vívhatsz meg a legjobban! Nem kell utcára menni, nem kell tüntetni, követ dobálni vagy jelszavakat harsogni!Itt nincs látható ellenség viszont nincs bajtárs sem. Nincs aki megvédje a "hátadat", csak ha magadat véded, azzal védheted a másikat is!

Maradj Otthon!

Kedves sokat megélt idős Dunakeszi lakosok!

Most nem lőnek ránk külföldi katonák, nem potyognak az égből bombák, nem hurcolnak el senkit, NINCS élelmiszer hiány! Nincs akkora baj!

MOST SOKKAL NAGYOBB BAJ VAN!

Csak OTTHON van most mindenki biztonságban! Nehéz lesz, de meg kell csinálni! Sokan meg fognak halni? Sajnos igen! Anyagilag-gazdaságilag belerokkanunk? Szinte biztos!

Én már most tudom, hogy anyagilag padlóra fogok kerülni!

A veszélyhelyzet bejelentésének pillanatában minden munkám, minden szerződésem, minden megrendelésem felfüggesztésre került, tehát pontosan tudom, hogy nagyon sokan milyen nehéz helyzetben vannak!

Viszont csak akkor tudunk ebből majd felállni, ha életben maradunk és egészségesek leszünk!

Akkor tudunk újra megerősödni, újra kiabálni, hálát adni, megköszönni vagy számon kérni, ha túléljük!

Nem tudjuk kinek mi a sorsa, ki kapja el, kire milyen hatással lesz ezért mindenki veszélyben van! Én is, az én családom is, az én barátaim is!

Vigyázz magadra, ezzel vigyázol rájuk is!

MARADJ OTTHON!

Tisztelettel és mindenkinek sok erőt kívánva:

Ignéczi István"

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search