Minden ami fontos

Rendkívüli levél Dióssi Csaba polgármestertől!

 

 


Tisztelt Dunakesziek!

 

A lakosság hiteles tájékoztatását minden helyzetben fontosnak tartom, jelen esetben hatványozottan. Facebook oldalamon naponta beszámolok önöknek a legfrissebb adatokról a koronavírus járványt illetően, valamint hírlevelemben is heti rendszerességgel tájékoztatom önöket az aktuális helyzetről. 

Szerencsére városunk egyelőre mérsékelten érintett a járványban. Összesen 23 hatósági karanténban lévő emberről tudunk, akiknek a nagy része karanténlistán lévő fertőzött országból tért vissza. 

Jogszabályban rögzített előírások tájékoztatják az önkormányzatokat, hogy milyen helyzetben kit kell értesíteni. Mi a lakosságot csak és kizárólag HITELES adatokkal látjuk el jogszabályi kereteknek és a személyiségi jogoknak megfelelően. 

A hiteles információkat ezentúl is minden nap közzé fogom tenni!

  • Az óvodai beiratkozás a szokásoktól eltérően, elektronikus úton fog zajlani, amelynek időpontja (április 20-21.). A részletekről IDE KATTINTVA olvashatnak. 
  • Dunakeszi összefog Facebook csoportnak már több mint 5000 tagja van. Ezúton is köszönöm minden segíteni vágyónak, hogy hozzájárul a közösségi összefogáshoz. Természetesen a csatlakozási lehetőség folyamatosan adott, minden lelkes önkéntesre szükség van!
  • A helyi operatív törzs minden nap ülésezik és a központi operatív törzs javaslatainak megfelelően járunk el városunkban is, természetesen az emberek biztonságát helyezve a legelső helyre. 
  • Magyarország Kormánya március 28-tól április 11-ig kijárási korlátozást vezetett be, amelynek részleteiről IDE KATTINTVA olvashatnak. Továbbra is kérem a lakosságot, hogy amennyiben tehetik, maradjanak otthon! Ha mégis el kell hagyniuk lakóhelyüket, a szabályok szigorú betartására kérem önöket annak érdekében, hogy Dunakeszi továbbra is fertőzésmentes település maradjon. 

A legnagyobb segítséget azzal nyújtják ember-és főként idős társainknak, ha otthon maradnak! 

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk Dunakeszire! 

Dióssi Csaba
Dunakeszi Város Polgármestere

 

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search