Minden ami fontos

Fények, rejtélyes repülő objektumok az esti égen. Vagy csak a mai Kék könyv projekt?

"Az olvasók által meglehetősen plasztikusan és egybehangzóan leírt látványt a SpaceX amerikai űripari magáncég műholdrajai okozzák, azaz Elon Musk Starlink nevű műholdjait veszik észre egyre többen a késő esti vagy hajnali órákban. A hivatalosan deklarált cél szerint szélessávú globális műholdas internet létrehozásához szükséges, 227–260 kg tömegű űreszközökből jelenleg 360 kering 550 kilométer magas Föld körüli pályán. A Starlink műholdhálózat kiépítését tavaly májusban kezdték, és mostanáig hat alkalommal 60-60 darabot lőttek föl a SpaceX újrahasznosítható Dragon-9 rakétáival."

42 000 Starlink csíkozza majd az éjszakát

"Bár korábban többször is foglalkoztunk a Starlink műholdakkal, Elon Musk terveinek negatív fogadtatásáról, úgy tűnik, hogy az átlagemberek mostanában kezdik igazán saját szemükkel is megtapasztalni, hogy változóban van az éjszakai égbolt. És a folyamat nagyon az elején tart még: 2021-2022-re 1500 műholddal tervezik megkezdeni az internetszolgálatást, és ha megvalósul, a végleges rendszer a tervek szerint összesen 42 ezer műholdból állna, több, eltérő orbitális magasságú rétegben, hagymahéjszerűen körbevéve a Földet."

Többet itt olvashatsz erről:

https://www.msn.com/hu-hu/hirek/tech-tudom%c3%a1ny/f%c3%a9nyek-rejt%c3%a9lyes-rep%c3%bcl%c5%91-objektumok-az-esti-%c3%a9gen/ar-BB12Zmqy?li=BBPtEXs

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search